Джони Харпър - Всичко за бащата на Сауити

Джони Харпър е добре известен като бащата на Saweetie, американски рапър, музикант, моден дизайнер, актьор и влиятелен човек в социалните медии. Роден е на 29 октомври 1973 г. Произхожда от спортно семейство. Той израства сред осемте си братя и сестри. Като малък играеше футбол. Той играеше футбол в Сан Хосе Стейт. Той е от смесен етнически произход. Той е от афро-американско потекло. Той е женен за Тринидад Валентин и има три деца с нея.

Бързи факти

Пълно име Джони Харпър
Първо име Джони
Фамилия Харпър
Професия Баща на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Скорпион
Семейно положение Женен
Съпруг Троица Валентин
Без деца 3
Дата на раждане 29 октомври 1973 г
Възраст 48 години

Връзка

Saweetie в момента е необвързана и не излиза с никого. Тя имаше връзка с Куаво. Когато го срещна за първи път и излезе с него, той беше идеалният й партньор. Но дуото се раздели, тъй като нещата между тях не можеха да се получат, защото Куаво беше неверен в отношенията им. Беше с впечатлението, че връзката й с Куаво ще продължи вечно. Беше й трудно, но тя се поучи от грешките си и продължи живота си.

  Джони ХарпърПреди Fame

Saweetie е един от най-известните хора. Дебютното й видео към песента има над 65 милиона гледания. Тя стана много популярна знаменитост. Тя успя да преследва интереса си към рапа, докато беше в средното училище, въпреки че не беше лесен процес за нея. Тя се записва в колеж в USC и поема много работни места. Тя използва социалните медии като платформа за постигане на целите си. Родителите й Джони Харпър и Тринидад Валентин я родиха на 2 юли. Нейните сестри близначки, Мая и Милан, я отгледаха в Харвард, Калифорния. Нейни братовчеди са Габриел Юниън и Зайтовен.

Тя решава, че иска да бъде рапър, когато е на 14 години. Отишла в града, завършила и работила различни работи, но все още била нещастна, тъй като не изпълнявала мечтата си. Тя нямаше достъп до студия или музикално оборудване, така че демонстрира уменията си чрез социалните медии. Тя започна да споделя видеоклиповете си в Instagram. Тя беше внезапно приближена от мениджъра си, който я инструктира да заснеме видеоклип. Тя го записва и го озаглавява Icy Grl, което става доста популярно. Дори беше предавано по телевизията и радиото, въпреки факта, че беше достъпно само онлайн. Този музикален видеоклип проправи пътя към нейната популярност. След това тя започва да изнася множество представления и да посещава големи събития.

Очарователни факти

Дъщеря му стана известна с премиерата на музикалния си видеоклип Icy Grl. Завършила е Университета на Южна Калифорния със специалност Комуникации и бизнес. Независимо колко трудни са нещата, тя винаги поддържа добро отношение. Ники Минаж беше невероятна нейна почитателка и вдъхновение за нея. Тя беше самостоятелна жена, която нямаше време за нищо друго. Тя е една от най-важните личности, повлияла е на модния стил, танците и много други аспекти на много хора.

Тя говори за любимите си неща

Saweetie обича да си оправя ноктите. Тя харчи много пари, за да накара ноктите си да изглеждат добре. Тя е модерна жена. Обича да се облича и желае стилен външен вид. Тя е доста внимателна към облеклото си. Едно от любимите й ястия е Costco Hot Dogs.

  Джони Харпър

Най-интересните факти за дъщеря му

Diamonte Quiava Valentin Harper е истинското рождено име на дъщеря му. Това име й даде баба й. Тя завършва образованието си, преди да влезе в света на музиката. Работила е в стриптийз бар. В интервю за The Shade Room тя разкри тази позиция. Тя е сериозен кулинар. Тя публикува много видеоклипове, на които опитва различни рецепти и има много храна в профила си в социалните медии. Нейна братовчедка е Габриел Юниън, която е добре известна в развлекателния сектор. Тринидад Валентин, нейната майка, също беше активна в музикалния бизнес, работейки като модел за музикални видеоклипове. Освен да пее, тя може и да играе добре. Нетната стойност на Джони не е разкрита. Дъщеря му, от друга страна, има нетна стойност от 4 милиона долара. Тя получава пари от професионалната си работа и рекламни марки.

Популярни Публикации