Джонатан Силвърман - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Джонатан Силвърман е известна американска личност. Джонатан Силвърман е актьор, продуцент и режисьор от Съединените щати. Участвал е в различни проекти до днес. Работата му е оценена от фенове, особено в комедийни филми като Мемоарите на Брайтън Бийч, Уикенд при Бърни и други.

Бързи факти

Пълно име: Джонатан Силвърман
Дата на раждане: 5 август 1966 г
Възраст: 55 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 7 юни 2022 г
Съпруга Дженифър Кристина Финиган
Нетна стойност 3 милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Хилел Емануел Силвърман
Майка Поглъща Силвърман
Братя и сестри Джоди, Лора, Сюзън Силвърман
деца Ела Джак Силвърман

Биография на Джонатан Силвърман

Джонатан Силвърман е роден в Лос Анджелис, Калифорния, на 5 август 1966 г. Към 2021 г. той ще бъде на 55 години. Джонатан Елиху Силвърман е неговото собствено име. Хилел Емануел Силвърман е негов баща. Майка му се казва Девора Силвърман. Освен това той има три сестри: Джоди Силвърман, Лора Силвърман и Сюзън Силвърман. Той е от американска националност и е предан последовател на юдаизма. В същото време тя е от кавказки произход. Според астрологията той е зодия Лъв.

По отношение на формалното образование, той посещава местно училище в родния си град. В същото време той е завършил и колеж за напреднали в своя университет.Височина и тегло на Джонатан Силвърман

Джонатан Силвърман притежава добре поддържана физика и симпатична личност. Актьорът е висок около 6 фута и тежи 75 килограма. Освен това очите му са кафяви и има черна коса. В същото време той все още не е предоставил допълнителна информация за измерване на цялото тяло в който и да е друг интернет домейн.

кариера

Джонатан Силвърман се утвърди като един от най-талантливите и невероятни актьори в индустрията. Участвал е в редица филми и телевизионни сериали. Феновете обожаваха много от неговите роли и герои, като например в телевизионния сериал от 1986 г. Gimme A Break.

Сред другите му постижения са следните: Предизвикателството на живота, Момичетата просто искат да се забавляват, Мемоарите на Брайтън Бийч, Caddyshack II, Кражба на дом, Пътуващ човек, Бродуей, Малката сестра, Нарушаване на правилата, Приятели и Френски изход. Той играе роля в ситкома на NBC The Single Guy. Освен това той продължава да работи по различни проекти.

Нетната стойност на Джонатан Силвърман

Джонатан Силвърман се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупал чрез работата си. Към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 3 милиона щатски долара.

Съпруга на Джонатан Силвърман, брак

Преминавайки към личния и романтичен живот на Джонатан Силвърман, той е женен. Той се жени за Дженифър Кристина Финиган. Тя е родом от Канада. Те се женят на 7 юни 2007 г. Двойката е щастливо женена и има дъщеря на име Ела Джак Силвърман. Освен това той не е обвързан с друг мъж. Той е откровен за половите си предпочитания. И до днес той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации