Джонатан Пулия- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Джонатан Пулия е добре известен с това, че е гадже на известната американска художничка Лурдес Леон. научете повече за него, възрастта, биографията, нетната стойност, височината, теглото, кариерата.

Бързи факти

Пълно име Джонатан Пулия
Псевдоним Джонатан
Известен като Гадже на знаменитост,
Рождена дата 27 декември 1998 г
Възраст 22-годишен
Хороскоп Водолей
Родно място Акрон, Охайо
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри две
Височина 5 фута 10 инча
Тегло 75 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
образование N/A
приятелка Леон Лурдес
Съпруг N/A
Нетна стойност 100 000 долара

Възраст и ранен живот на Джонатан Пулия

Джонатан Пулия беше роден на 27 декември 1998 г . През 2021 г. той е на 22 години. Израства в Акрон, Охайо, с 3-годишния си брат Сам и полубрат Макс. Лори и Джон Майкъл Пулия, родителите му, се развеждат, когато той е дете. За съжаление бащата на Джонатан, Джон, почина през юли 2013 г. на 48-годишна възраст след борба с рака. Той беше студент по изкуства в университета в Акрон, който работи за Roadway и YRC в продължение на 19 години.

Височина тегло

Джонатан е висок 5 фута 10 инча (177 см). и тежи по-малко от 75 кг (165 фунта). Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Той има татуировка на лявата си ръка и крак, което е една от отличителните му характеристики. Джонатан Пулия

Джонатан Пулия (Източник: google)

Джонатан Пулия Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Джонатан Пулия? на Джонатан Пулия нетната стойност е 0 000 към 2022 г. По същия начин, нетната стойност на Леон Лурдес беше колосалните 4 милиона долара. Тя стана богата чрез марката си за дрехи Material Girl, кръстена на една от известните песни на майка си. Леон стана известна благодарение на баща си Карлос Леон и майка си Мадона.

кариера

Джонатан Пулия е фризьор. Докато Леон се интересуваше от представления и моден дизайн, Джонатан беше ентусиазиран от прическите и подстригванията. Той е многостранно талантлив и има широк спектър от интереси.

Джонатан Пулия Гадже и запознанства

С кого се среща Джонатан Пулия? През 2017 г. Джонатан Пулия и Леон Лурдес започнаха да се срещат. Остана неизвестно как са се запознали. Леон също беше помолен да прекара Коледа със семейството на Джонатан тази година. Майката на Джонатан публикува снимка на двойка на 25 декември 2017 г. Оттогава двойката пази романса си в тайна. Джонатан и Леон бяха видени два пъти подред в началото на 2021 г. Първоначално бяха видени заедно на плаж на Малдивите през януари.

Популярни Публикации