Джона Джинтън- Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Съпруг, Височина, Кариера

--Джона Джинтън е добре известен шведски YouTuber, художник, певец, предприемач, художник, фотограф, дизайнер и личност в социалните медии. Тя е известна в цялата страна със своя различен начин на живот и страст. Той изостави всички удобства, за да живее в скута на природата. Тя качваше влогове за природата в YouTube.

Освен това тя управлява трите си бизнеса сама. Йона обича да пее и е записала няколко песни. Тя също така е изпълнявала на живо пред милиони хора. Нейните фенове я следват във всички платформи, за да бъдат в крак с нейните фотосесии и начин на живот сред природата. Тя създава зашеметяващи пейзажи.

Освен това тя никога не прави това за печалба; вместо това тя го прави за мир и удовлетворение. Чрез малките си усилия тя отново въвежда хората в природата.Бързи факти

Пълно истинско име Джона Джинтън.
Възраст (към 2020 г.) на 31 години.
Професия YouTuber, предприемач, певец и личност в социалните медии.
Дата на раждане 29 юни 1989 г
образование Завършвам.
Алма матер Университет Оребро.
Място на раждане Фалун, Швеция
Сегашен адрес Село Grundtjärn, Швеция.
Нетна стойност 7 хил
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Татуировки Нито един
Тегло (прибл.) В килограми: 52-58 кг
Цвят на очите Хейзъл.
Цвят на косата Рус.
Дължина на косата Среден
Националност шведски.
Религия Кристиян.
Зодия Рак.
Етническа принадлежност кавказка

Jonna Jinton Възраст и ранен живот

--Джона Джинтън е родена във Фалун, Швеция, на 29 юни 1989 г. Понастоящем тя живее в шведското село Grundtjärn. Ракът е нейният астрологичен знак.

Завършила е средното си образование в местно училище в Швеция. По-късно тя се записва в университета Оребро в Швеция, за да продължи образованието си. Според източници тя изостави обучението си през 2010 г. и се премести в родното място на майка си за духовна утеха.

Джинтън не е разкрила самоличността на родителите си, но научихме от онлайн източници, че името на майка й е Анита Джинтън. Открихме снимка на прабабата на Йона в нейния акаунт в Instagram.

Тя е шведска гражданка с кавказки етнически произход. Йона изповядва християнството и празнува Коледа и Хелоуин.

  --Джона Джинтън

Височината на Джона Джинтън (Източник: Pinterest)

кариера

Кариерата на Джона Джинтън е по-разнообразна, защото тя е много талантлива жена. Тя управлява своя бизнес с бижута, рисуване и тапети. Тя изпълни няколко прекрасни песни. Jonna също има канал в YouTube със същото име с милиони абонати. Тя стартира своя канал в YouTube на 20 януари 2011 г. и оттогава е натрупала 3,54 милиона абонати и 297 милиона гледания към 20 май 2021 г.

Jonna е създала някои сериали, включително Videoblogs с английски субтитри, Traveling, Dancing Like Nobody’s Watching, from my Heart, Singing Ice, Kulning-Ancient Swedish pastir calls, Inspiration, vlogs и музика.

Тя е получила милиони гледания на всичките си видеоклипове, главно Inspiration. Към май 2021 г. нейният видеоклип „The Nordic Morning Routine – Ice Bath“ имаше над 39 милиона гледания. Тя обсъжда ежедневието си в тази серия. Нейното видео Ice Bath е едно от най-популярните.

Музикалното видео на Jinton в YouTube, озаглавено „THE WOLF SONG – Nordic Lullaby – Vargsngen“, получи над 27 милиона гледания. Публикувано е на 2 март 2020 г.

Йона Джинтън изнесе първото си музикално изпълнение пред милион хора на 12 ноември 2018 г. Това беше вечерта на годишните футболни награди на Швеция, наречена Fotbollsgalan. В началото тя беше малко нервна, но скоро започна да се наслаждава на представянето си.

Йона е записала и някои други песни, включително THE WOLF SONG – Nordic Lullaby – Vargsngen, Wolf Song, Vargsngen, light in the darkness, Lucia Ljus I mörkret, kulning in the winter forest, Victory Call, Du Gamla, Du Fria и THE ЗВУК НА ШВЕЦИЯ.

Джинтън управлява собствен бизнес за бижута, който продава пръстени, обеци, копчета, маншети, висулки и гривни. Цените на красивите бижута варират от 70 до 200 долара. Другата й дейност е рисуването. Тя рисува природа върху платно и то изглежда точно като истинско нещо. Те помагат на хората да останат свързани с природата.

Тя също се впусна в бизнеса с тапети и гъвкави материали. Тя продава природни тапети за декорация на дома. Подсилва красотата на дома. Струва 32 долара на квадратен метър в САЩ.

Джона Джинтън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джона Джинтън? Йона откри сродната си душа, когато беше сред природата. На 13 юли 2019 г. тя се омъжи за Йохан. Джона често качва видеоклипове в YouTube, където получава стотици коментари. Джинтън вярваше, че коментарите на Йохан са истински и честни. Започнаха да говорят всеки ден, но така и не се срещнаха.

Йохан, за разлика от други, никога не е поискал среща с нея. Тя хареса нежното му поведение и го покани да се запознаят с нея. Те се запознават през 2015 г., според източници. В крайна сметка те решиха да се оженят.

Нетната стойност на Джона Джинтън 2022 г

Колко е нетната стойност на Джона Джинтън? Джона Джинтън изкарва добре от бизнеса и таланта си. Нейните приходи от нейния бизнес са приблизително 52-60 000 USD, а приходите ѝ от нейните видеоклипове в YouTube са приблизително 150-250 000 USD. Груба оценка, включително всички нейни източници на доходи и активи, е 7 000 към октомври 2022 г.

Факти

  • Джона има домашно куче на име Нанук, с което често прави снимки и видеоклипове.
  • Каналите й в Instagram и YouTube са пълни със снимки на природата.
  • Обича да снима от различни гледни точки като фотограф.
  • Джона Джинтън се наслади на фестивалите и пожела на феновете си Весела Коледа.
  • Тя си проправи път през заснежените гори и пътеки.
  • Любителката на природата цени всеки момент от живота си, прекаран с домашни любимци, природа и сняг.

Популярни Публикации