Джон Ърли- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, запознанства, кариера

Джон Ърли е комик от Съединените щати. Джон Ърли е известен с ролите си във филми като Haters Back Off! в Netflix и Difficult People в Hulu. Той не само участва, но също така написа и продуцира епизод от The Characters на Netflix през 2016 г. През 2012 г. той участва в 30 Rock като Джена Марони, което беше една от телевизионните му изяви.

Бързи факти

Пълно име: Джон Ърли
Дата на раждане: 21 януари 1988 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, Сценарист, Комик, Продуцент
Държава: елен
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1,6 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Нешвил, Тенеси
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Нюйоркски университет

Ранна биография на Джон

Що се отнася до образованието му, Джон посещава университетското училище в Нешвил. След това завършва актьорско майсторство в Нюйоркския университет. След като я видя в „Пазачи на часовници“, „Сватбата на Мюриел“ и „Шестото чувство“, той стана голям фен на австралийската актриса Тони Колет и на 11-годишна възраст създаде фен страница, посветена на нея.

 Джон Ранна възраст

Джон ЪрлиВисочина и тегло на Джон Ърли

Той е висок 5 фута 10 инча (1,55 м) и тежи неизвестно колко. Има сини очи и руса коса. Преди всичко той е физически здрав човек, но размерите на тялото му не са известни.

кариера

През 2012 г. Джон прави своя филмов дебют като Джером в телевизионния сериал 30 Rock. Говори се, че Тони Колет, австралийска актриса, го е впечатлила, когато е бил на 11 години. В резултат на това, че я видя в Clockwatchers, Muriel’s Wedding и The Sixth Sense, той създаде фен страница, посветена на нея.

Джон е участвал в стендъп на различни комедийни фестивали, включително Just For Laughs в Монреал, Bonnaroo, South by Southwest, Pemberton, Treasure Island, Outside Lands, Riot LA и Festival Supreme.

Той се появява в редица телевизионни предавания, включително High Maintenance през 2014 г., Broad City през 2015 г., Love през 2016 г., Searches Party през 2016 г. и Searches Party през 2017 г. През същата година той написа и участва в 30-минутен епизод от скеч шоуто на Netflix The Characters, Los Espookys. Fort Tiden беше пуснат през 2014 г., Fun Mom Dinner беше пуснат през 2017 г., Thread беше пуснат през 2018 г., а Good Posture беше пуснат през 2019 г. Неговото изпълнение, Literally Me, го отвежда из цялата страна.

През 2019 г. той играе Марк Стивънс в епизода El laboratorio alienigena (The Alien Lab) на телевизионното шоу Los Espookys.

Джон Ърли Нет Уърт

Нетното състояние на Джон се оценява на 1,6 милиона долара. Възнаграждението му обаче все още не е определено. Основните му източници на доходи обаче са стендъп комедии и участие в различни телевизионни предавания и филми.

 Джон Ърли нетна стойност

Джон Ърли

Джон Ранна връзка

Той е навън и е горд гей. Той се шегува за своите срещи и връзка в социалните медии. Той обаче изглежда неженен и няма намерение да влиза в връзка в скоро време. Изглежда обаче, че е по-загрижен за кариерата си, отколкото за това да има връзка.

Преди това той предизвика дебат, когато отбеляза, че не искам да работя. Работата не е нещо, което ми харесва и ме кара да се чувствам ужасно. Няма допълнителни слухове и скандали около комика, който предпочита да пази личния си живот в тайна.

Популярни Публикации