Джон Пикес - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Джон Пикес е популярен потребител на Instagram в Канада. По същия начин Пикес стана известен, след като видеоклиповете му станаха вирусни в приложението за 6-секундно видео Vine през деня. В момента той е звезда в социалните медии, чиято основна платформа е Instagram. Научете повече за Джон Пикес Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, тегло, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джон Пикес
Дата на раждане: 30 юни 1987 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Instagram звезда
Държава: Канада
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 хил
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Канада
Националност канадски
образование Humber College
баща Жоао Пикес
Facebook Джон Пикес във Facebook
Twitter Джон Пикес Twitter
Instagram Jon Piques Instagram
Седмица Jon Piques Wiki

Биография на Джон Пикес

Джон Пол Пикес е пълното име на Пикес. Той беше роден на 30 юни 1987 г . Джон е в момента 35 години. По същия начин той е роден в Канада. В резултат на това Джон става канадски гражданин. Жоао Пикес е името на баща му. Името на майка му, от друга страна, е неизвестно. Изглежда, че е много близък с баща си. Той публикува снимки на двойката баща и син в Instagram.

Освен това, Джон не разкри много за семейния си живот. Въпреки че работи на пълен работен ден в интернет, той предпочита да запази по-голямата част от живота си в тайна. Той не е споделял много за детството или семейната си история в нито един от акаунтите си в социалните медии.Височина и тегло на Джон Пикес

Джон е висок 6 фута и 1 инч. По същия начин той тежи около 79 кг. Косата на Джон е черна. Пикес също има тъмнокафяви очи. Освен това в момента няма налични допълнителни измервания на тялото.

  Джон Пикес

Височината на Джон Пикес (Източник: Instagram)

Образование на Джон Пикес

Той не е споделил нищо за образованието си, тъй като не е споделил нищо за детството или семейството си. Той обаче трябва да е завършил гимназия, защото е работил като застрахователен агент, преди да започне кариерата си като влиятелен човек в социалните медии. Той отиде в Humber College и завърши продажби и маркетинг.

Професионален живот на Джон Пикес

Преди да навлезе в света на социалните медии, той работи като бизнес застрахователен агент. Той обаче реши да напусне предишната си работа, която беше добре платена, за да стане създател на цифрово съдържание. Кариерата на Пикес в социалните медии започва като Viner, когато приложението за 6-секундно видео е една от най-популярните платформи за създателите на цифрово съдържание по това време.

Той качи първото си видео във Vine, озаглавено Този момент, когато идва любимата ти част от песента, в платформата. С това видео той стартира кариерата си на художник във Vine. Пикес бързо набира популярност и хиляди хора започват да гледат съдържанието му във видео приложението. По същия начин той прави видеоклипове, докато работи с други Viners, което му помага да спечели още по-голяма популярност. След падането на Vine основната му платформа за споделяне на творчеството му се премести в Instagram и Facebook.

Сега той е известен като инфлуенсър в социалните медии и Instagram звезда под псевдонима @piques. В профила си в Instagram той има 2,1 милиона последователи. По същия начин той е създател на цифрово съдържание, който обича да създава забавни видеоклипове. Джон работи върху видеоклипове с редица други създатели на съдържание. Освен това е професионален комик и продуцент. Освен това той има опит в озвучаването и е бил спортист в гимназията.

Нетната стойност на Джон Пикес 2022 г

Що се отнася до източниците му на доходи, той прави по-голямата част от парите си като създател на цифрово съдържание. Джон печели пари, като създава и публикува забавни скечове в акаунтите си в социалните медии, както и като получава одобрения на марки и рекламни предложения. Пикес, от друга страна, не е обсъждал приходите си в интернет. Въпреки факта, че се казва, че нетната стойност на Джон Пикес е 300 000 долара към октомври 2022 г.

Връзка и афери на Джон Пикес

Джон вероятно е необвързан в момента. Въпреки че публикува съдържание в Instagram с участието на различни момичета, той не е потвърдил, че е романтично обвързан с някоя от тях. В резултат на това е безопасно да се предположи, че той в момента е необвързан. По същия начин няма предишни доказателства, че той е бил във връзка с някой друг.

Социална медия

Пикес е чест потребител на социалните медии. Той е активен в платформи за социални медии като Instagram, Facebook и Twitter. Името на Джон в Instagram е @piques. В момента той има 2,1 милиона последователи и 1470 публикации в своя канал. В Twitter той се подвизава като @piques15. В Twitter той има 124,2 хиляди последователи. По същия начин, неговото име в Twitter е @jonpaulpiques, а страницата му във Facebook е @jonpaulpiques. Той има фен база от 9 милиона души.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 7.
  2. Щастливият му камък е лунният камък.
  3. Щастливият му цвят е сребрист.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст и националност на Антея Търнър .

Популярни Публикации