Джон Медоус- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Планинско куче беше американски професионален културист, личен фитнес треньор, посланик на фитнес марка, младежки футболен треньор, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Washington Court House, Ohio.

Mountain Dog е добре познато име в бранша. През цялата си професионална кариера в бодибилдинга той се е състезавал в различни състезания по културизъм. Освен това е печелил множество шампионати. Медоус започва професионалната си кариера в бодибилдинга на 13-годишна възраст, според източници.

Бързи факти

Пълно истинско име Джон Медоус.
Също известен като Планинско куче.
Възраст (към момента на смъртта) 49 години.
Професия Професионален културист и предприемач.
Дата на раждане 11 април 1972 г. (вторник).
Дата на смъртта 8 август 2021 г. (неделя).
Място на раждане Washington Court House, Охайо, Съединени щати.
Място на смъртта Пикерингтън, Охайо, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Вашингтонска гимназия.
Уилмингтън колеж.
Столичен университет.
Нетна стойност милиона – милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
В метри: 1.67 m.
В сантиметри: 167 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 93-102,1 кг.
В паундове: 201-225 lbs.
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Овен.

Биография на Джон Медоус

Джон Медоус трябваше да преодолее множество препятствия в живота си, за да постигне успех. Освен това Джон беше главен изпълнителен директор на Granite Supplements и Mountain Dog Diet. Той също така притежава титлите IFBB Pro, CSCS и CISSN. Освен това Meadows е одобрил Granite Supplements и MegaFit Meals.В официалния си YouTube канал той публикува и видеоклипове, свързани с фитнеса. Според източници Джон Медоус е починал на 8 август 2021 г. на 49-годишна възраст в дома си. Прочетете, за да научите повече за Уикипедия на Mountain Dog John Meadows, възраст, съпруга, деца, височина, тегло, фитнес зала, диета, рутинни упражнения, семейство, начин на живот, любопитни факти и факти.

Джон Медоус, американски професионален културист, е роден във вторник, 11 април 1972 г. във Вашингтонската сграда на съда, Охайо, САЩ. Роден е в семейство от средната класа. Джон Медоус беше на 49 години по време на раждането си (по време на смъртта си през август 2021 г.).

През декември 2020 г. той публикува в профила си във Facebook за финансовото състояние на семейството си, когато е бил дете. Точна информация за биологичния му баща няма. Майката на Медоус (неизвестно име) е починала, когато той е бил твърде малък, според източници.

След това е отгледан от баба си и две лели. Той също има сестра на име „Кристина Добинс“ в семейството. Финансовото положение на семейството му беше несигурно, така че той работеше в допълнение към ученето. Според докладите той е посещавал гимназия във Вашингтон и е завършил там. По време на ученическите си години започва да се занимава със спорт.

Беше и отличен футболист. Медоус, според източници, се записва в Wilmington College с академична стипендия. Висшето си образование завършва в Столичен университет.

След това той започва да се подготвя за професионална кариера в бодибилдинга. За да постигне финансова стабилност, той също е работил различни работни места през годините си в колежа. В професионалната си кариера той спечели много фенове и стана популярен културист в резултат на упоритата си работа и талант.

Съпруга на Джон Медоус, брак

Според докладите Джон Медоус е оцелял от жена си и двете си деца. Що се отнася до личния му живот, Джон беше женен за съпругата си „Мери Медоус“ от дълго време.

През 1998 г. той кани и съпругата си на своите състезания по културизъм. След това двойката започна да се среща. По-късно Джон завърза възел с Мери Медоус. Джон Медоус стана баща на близнаци на 17 декември 2008 г., според профила му в социалните мрежи.

Имената на синовете му са Александър Медоус и Джонатан Медоус. Той също така написа на 12-ия рожден ден на синовете си в публикация:

Александър и Джонатан, честит 12-ти рожден ден! Ще се видим след два дни в Орландо и може би ще отидем да направим светлинни мечове или нещо подобно! Ти си всичко за мен. Гордея се с теб повече, отколкото можеш да си представиш. Обожавам те!

Открихме, че той обича да прекарва време със семейството си, след като прегледахме профилите му в Instagram и Facebook. Той също така сподели множество стари снимки и спомени от пътуване със съпругата и децата си в социалните медии.

Джон Медоус Нетна стойност

Колко богат беше Джон Медоус? Имаме отделна статия за нетната стойност на Джон Медоус, ранна кариера, къща, кола и други статистически данни за богатството. Можете лесно да прочетете тази публикация, като щракнете върху връзката към заглавието.

Популярни Публикации