Джон Лауритсен - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина, етническа принадлежност

Джон Лауритсен е известен журналист в САЩ. От края на юли 2007 г. той е репортер на WCCO-TV, носител на награда Еми. Джон преди това е работил в базираната в Александрия, Минесота KSAX-TV, преди да се премести в базираната във Ватерло, Айова KWWL-TV. Преди да се присъедини към WCCO-TV, Джон е работил в Channel 12 в Бруклин Парк, Минесота.

Бързи факти

Истинско име Джон Лауритсен
Псевдоним Джон
Известен като журналист
Възраст 52-годишен
рожден ден N/A
Родно място Съединени щати
Знак за раждане N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 7 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 63 кг
Измервания на тялото прибл. 44-32-38 инча
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10,5 (САЩ)
приятелка Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. милиона (USD)

Епохата на Джон Лауритсен

Джон е на около 52 години. Роден е в САЩ в Милано, Минесота. Джон обаче не е направил публично достояние точната си дата на раждане. Обещаваме да ви актуализираме веднага щом бъде наличен.

Височина, тегло на Джон Лауритсен

Той е мъж със среден ръст. Джон е висок 5 фута 7 инча (приблизително 1,7 м). и тежи около 63 кг.Семейство на Джон Лауритсен

Той е израснал във ферма в района на Милано, Минесота. Израстването във ферма и посещаването на училище в малък град оформят Джон в репортера, който е днес. Той обаче не е разкрил никаква информация за своите родители или братя и сестри. Той се ожени за Джесика, прекрасна жена. Харлоу и Бо, техните две деца, са родени от двойката. Джон и семейството му живеят в Maple Grove.

Джон Лауритсен Образование.

Получава дипломата си от гимназията в Монтевидео. По-късно Джон се записва в St. Cloud State University, където получава магистърска степен по масови комуникации. Джон също беше ръководил клас в държавния университет Сейнт Клауд.

Джон Лауритсен WCCO

През цялата си телевизионна кариера той е работил като водещ, репортер, спортен репортер, спортен водещ, редактор, продуцент и фотограф. Джон е отразявал различни истории в WCCO-TV, включително наводнения, торнадо и виелици, които натрупаха близо два фута сняг в Минесота. Той също може да бъде намерен да докладва за престъпление, история за човешки интерес, пожар или спортно събитие.

Джон харесва истории, които подчертават специален момент от живота на някого. През 2008 г. той репортира за войник, който се завърна от Ирак и изненада дъщеря му на волейболен мач. Освен това Джон съобщи за единствената популация от отровни змии в Минесота в югоизточна Минесота, като същевременно избягва да бъде ухапан.

В свободното си време Джон може да бъде намерен във фитнеса или да участва в една от трите волейболни лиги, които го занимават през цялата година. През есента Джон участва във футболна лига и е запален тенисист. През 2009 г. Джон участва в първия си маратон на градовете близнаци. Джон е пробвал скачане с парашут, сърф и скално катерене и обича да чете, когато има възможност.

Джон Лауритсен Нетна стойност, Печалби

Работи като водещ и репортер за WCCO. В резултат на това Джон е натрупал значително състояние през годините. Към 2022 г. Нетното състояние на Джон Лауритсен се оценява на 1 103.

  Инфографика за биография на Джон Лауритсен

Биография на Джон Лауритсен

Дали Джон Лауритсен се среща, брак, връзка

Коя е съпругата на Джон Лауритсен? Той се ожени за Джесика, прекрасна жена. Те раждат две деца, Харлоу и Бо. Джон и семейството му живеят в Maple Grove.

Кой е Джон Лауритсен?

Той е известен американски журналист. От края на юли 2007 г. той е репортер на WCCO-TV, носител на награда Emmy. Преди това Джон е работил в KSAX-TV в Александрия, Минесота, преди да премине към KWWL-TV във Ватерло, Айова.

Каква е нетната стойност на Джон Лауритсен?

Той има приблизителна нетна стойност от около 7 милиона долара

Колко висок е Джон Лауритсен?

Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 63 кг

Коя е приятелката на Джон Лауритсен?

Джон Лауритсен пази личния си живот много личен, така че има много малко информация за съпругата и приятелката му; той се ожени за Джесика.

Популярни Публикации