Джон Хозиър Бърн - Всичко, което трябва да знаете за него

Джон Хозиър Бърн е признат за брат на Hozier. През 1988 г. той е роден в Дъблин, Ирландия, в семейството на художник на име Raine Hozier Byrne (майка) и барабанист/музикален продуцент на име John Byrne (баща). По професия е режисьор.

Бързи факти

Пълно име Джон Хозиър Бърн
Първо име Джон
Презиме Хозиер
Фамилия Бърн
Професия Знаменитост Брат
Националност ирландски
Град на раждане Дъблин
Държава на раждане Ирландия
Бащино име Джон Бърн
Баща професия барабанист/ музикален продуцент
Име на майката Рейн Хозиър Бърн
Професия майка художник
Полова идентичност Мъжки
братя и сестри Хозиер

История на живота на Джон Хозиър Бърн

Hozier, пълно име Andrew John Hozier Byrne, е фантастичен музикант и автор на песни от Ирландия. Музикантът е известен с музикални жанрове като фолк, блус и соул, както и с религиозни и литературни теми. Дебютната му песен, Take me to Church, е сертифицирана като мултиплатинена в редица страни. Въпреки това, като дете, известният художник е известен като клоун и незаинтересован ученик. Не е известно защо твърди това, но той каза на училището, че това е монотонен кошмар.

Hozier е роден в Ирландия през март 1990 г. Той е фантастичен изпълнител, който е номиниран за множество награди, включително Албум на годината, Най-добър рок изпълнител, Най-добра рок песен и много други. Той има само един брат и сестра, Джон. Джон е най-големият от тримата братя. С изключение на професионалната му кариера, предоставена е малко лична информация за Джон.  Джон Хозиър Бърн

Джон Хозиър Бърн с брат си (Източник: Pinterest)

Той е режисьор, работил по филми като The Omega Male, The Connoisseur of Air и Hozier: Wasteland, Baby! – Зад албума с обложки. И двамата са синове на артистите. В резултат на това цялото им семейство е колекция от таланти.

Името на баща им е Джон Бърн и той е добре известен с работата си в Графа пет. Шон е сценично име, прието от артист от ирландски произход, за да следва чуждата мистика. Въпреки че работи в банка през деня, сега той се смята за една от най-добрите мелодии на гаражни групи. Рейн Хозиер Бърн, тяхната майка, е художничка, завършила специалност Визуални изкуства.

Нейното изкуство е признато и показвано в множество публични и частни колекции, включително колекциите на президента на IADT, правителството и River Deep. Виждаме колко талантливи са децата им в собствените си области.

Андрю, по-известен като Hozier, е написал много песни, една от които е соул мелодия със средно темпо с текст за романтична връзка. Въпреки че е във връзка и има слухове за много жени в живота му, включително Saoirse Ronan и други.

Изпълнителят заяви, че няма планове и идеи за женитба. Това обаче е плашеща мисъл за почти всички. Той не е сигурен къде се вписва в това в момента. Нищо друго не се знаеше по темата.

Както всички знаем, семейство Хозиер се занимава изцяло с изкуство. Баща, който е музикант, и две деца, които са музиканти и режисьори. Майка им, както и съпругата на Джон, е талантлив художник, който е до голяма степен неизвестен. Hozier е споменавал майка си многократно, твърдейки, че тя е невероятно креативна и че е проектирала всичките му обложки на албуми. Нейните новаторски изкуства и таланти заслужават всички заслуги. Художникът също така заяви, че многократно е заимствал картината на майка си за своите музикални компактдискове. И тя е един от движещите фактори зад това.

Джон Хозиър Бърн Нет Уърт

Финансовите отчети на Jon Hozier Byrne все още са неуловими. Вместо това може да се изчисли нетната стойност на по-малкия му брат Хозиер. Той прави 1,5 милиона долара като музикант.

Популярни Публикации