Джон Хентън - Хората на Fact не знаят за него

Джон Хентън е фантастичен актьор, най-известен с ролите си в Living Single и The Hughleys.

Бързи факти

Пълно име Джон Хентън
Първо име Джон
Фамилия Хентън
Професия актьор
Националност американски
Град на раждане Кливланд
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Отношение
Връзка с Мишел Делани
Без деца 1
Дата на раждане 23 ноември 1960 г
Възраст 60 години

Женен ли си или не?

Той е на 59 години и никога не е бил женен. Не че той не е обмислял да се ожени; просто не му се е случвало. Той се среща с приятелката си Мишел Делани, от която има дете.

Как започна техният романс?

След като първата му връзка приключи, Джон беше съсипан и тогава срещна Микеле. Беше през 90-те години на миналия век и оттогава двойката измина дълъг път заедно. Микеле е с около 19 години по-млада от него.



Очарователна дъщеря на ангел

Въпреки факта, че не е женен, той е баща на дъщеря си ангел. Никол Симон е името на дъщеря му. Сега тя е на 16 години и е родена на 8 март 2004 г., през 2004 г. Вече е пораснала и е зашеметяваща.

Какво се е случвало с очите му?

Той претърпя ужасна автомобилна катастрофа през 2000 г. Заради увреждането на очната му кухина инцидентът остави отпечатък както върху окото, така и върху живота му. За ремонта му се наложи пластична хирургия. Автомобилната катастрофа също му счупи краката и счупи 11 от зъбите му. Той трябва да благодари на БОГ, че очите му вече са добре и че се е възстановил добре.

 Джон Хентън

Джон Хентън

Нетна стойност

Нетната му стойност се изчислява. В Съединените американски щати обаче един актьор печели средно 56 821 долара. Той е фантастичен актьор и доходите му биха били много по-високи. Нетната му стойност се оценява на около един милион долара. Това обаче предстои да бъде потвърдено. Някои източници твърдят, че нетната му стойност е около 24 милиона долара, но това не е потвърдена цифра.

Как си изкарва прехраната?

Основният му източник на доходи идва от работата му в телевизионни предавания и филми. Той се появи в телевизионното шоу Living Single, което има рейтинг 7.3 в IMDb. Той също беше фантастичен в ролята си на Хюли в „Семейство Хюли“. IMDb дава на сериала оценка 5,8. Първият епизод от сериала е излъчен на 22 септември 1998 г., а последният епизод е излъчен на 20 май 2002 г.

начин на живот

Джон не парадира с начина си на живот в социалните мрежи, но безспорно е любител на природата. Той е и мотиватор. Той използва акаунта си в Twitter, за да публикува мотивационни туитове.

Любопитни факти

Той е роден през 1960 г., което го прави на 59 години през 2019 г.

Популярни Публикации