Джон Хъдълстън- Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Джон Хъдълстън е журналист, базиран в Съединените щати. Джон Хъдълстън е добре известен с работата си като репортер за WBRC FOX6 News. По същия начин той функционира като новинарски репортер, заместващ водещ и мултимедиен журналист. Знайте всичко за Биография на Джон Хъдълстън, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Бързи факти

Пълно име: Джон Хъдълстън
Пол: Мъжки
Професия: Журналист, новинарски репортер, водещ, както и мултимедиен журналист
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 2 април 2011 г
Съпруга Клеър Хъдълстън
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
образование Университет на Алабама

Биография на Джон Хъдълстън

На Джон Хъдълстън рождената дата и мястото на раждане не са налични в момента. Известно е обаче, че той е роден в Съединените американски щати и е гражданин на Съединените американски щати. Освен това никой не знае нищо за ранния му живот.

Имената на родителите на Хъдълстън и други идентифициращи подробности също са неизвестни към момента. По същия начин информацията за другите членове на семейството на Джон е недостъпна, включително неговите братя, братовчеди, баби и дядовци и други роднини. Тъй като фактите и подробностите от ранния му живот са класифицирани като поверителни, семейството и личният му живот също са класифицирани като поверителни.Що се отнася до образованието и пълномощията на Джон, той посещава College Sports Southeast и в крайна сметка се прехвърля в Университета на Алабама, където получава диплома по телевизионни новини.

Височина и тегло на Джон Хъдълстън

Джон Хъдълстън Мерките на тялото на не са налични в момента и все още се преглеждат. Освен това Хъдълстън има тъмнокафяви очи и черна коса.

кариера

Джон Хъдълстън се присъедини към WBRC FOX6 News през август 2012 г. След това успя да продължи да работи в Tuscaloosa през предходното десетилетие. По същия начин той започва да работи в телевизията, докато е още в гимназията. Докато все още е в колежа, той започва работа като монтажист на лента/студиен оператор.

Освен това Хъдълстън успява да работи за WVUA-TV, докато е още в училище, първоначално като фотограф през уикенда. Това най-накрая доведе до издигането му до позицията на изпълнителен продуцент/водещ в 22 часа. Той успя да работи в станцията през по-голямата част от годините между тях като спортен водещ/продуцент.

Освен това Джон е спечелил близо 25 отличия на Associated Press за работата си както в новините, така и в спорта. Той също така спечели четири пъти като най-добър спортен водещ и беше създател на програмата, която спечели пет пъти като най-добра спортна програма.

Той дори е признат за своите новини и спортни репортажи и фотография. Джон Хъдълстън прекарва свободното си време в голф, пътувания и четене. В момента той живее в Хувър със съпругата си Клеър, която също е репортер в WBRC FOX6 News.

Джон Хъдълстън Нетна стойност

Нетното състояние на Джон Хъдълстън е около 2 милиона долара към 2022 г. Знаем обаче, че основният му източник на доходи е работата му като журналист.

Съпруга и брак на Джон Хъдълстън

Джон Хъдълстън се жени за Клеър Хъдълстън, американска журналистка, която работи като репортер и водеща за сутрешното шоу на WBRC Добър ден, Алабама, което е свързано с Fox 6 News. Първоначално се срещнаха в университета в Алабама. След няколко месеца ухажване, двойката се ожени на 2 април 2011 г. Освен това двойката има деца и ги възпитава съвместно.

Популярни Публикации