Джойс Кула- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, нетна стойност, кариера, смърт

Джойс Кула беше известна филипинска знаменитост на TikTok, влиятелен човек в социалните медии, продуцент на съдържание, обучена медицинска сестра и предприемач от Калабарзон, Филипините. Тя е добре известна в нацията с невероятните си синхронизирани видеоклипове в TikTok. Джойс качва предимно танцуващи и забавни видеоклипове в TikTok и YouTube. Нейният канал в YouTube има повече от 5,21 милиона последователи (към април 2022 г.).

Бързи факти

Истинско име Джойс Кула.
Професия Медицинска сестра, влиятелен човек в социалните медии, танцьор, TikTok звезда, създател на съдържание и предприемач.
Възраст (към момента на смъртта) 24 години.
Причина за смъртта Разкъсана мозъчна аневризма.
Рождена дата 14 март 1998 г. (събота).
Дата на смъртта 2 април 2022 г. (събота).
Родно място Калабарзон, Филипините.
Място на смъртта Лусена, Филипините (болница Mount Carmel).
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Държавен университет Южен Лузон.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Националност филипински.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

Възраст и ранен живот на Джойс Кула

Джойс Кула е родена на 14 март 1998 г , на родители от Калабарзон, Филипините. Тя е член на смесено семейство. Джойс практикува християнството и произхожда от разнообразен етнически произход (азиатски). На 14 март 2022 г. тя отпразнува своя 24-ти рожден ден. Тя също публикува за празненствата на рождения си ден в социалните мрежи.

За съжаление, тази талантлива млада дама почина само няколко дни след 24-ия си рожден ден. Тя почина на 2 април 2022 г. Джойс е завършила основното си образование в малка гимназия във Филипините, според нейни публикации в социалните медии. След това, през 2016 г., тя се записва в държавния университет на Южен Лузон. Кула получава дипломата си за медицинска сестра от тази институция през 2019 г. След това тя започва работа като медицинска сестра в болница и медицински център Lucena United Doctors. Тя стана известна и в сферата на социалните медии заради невероятните си видеоклипове в TikTok.Височина и тегло на Джойс Кула

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джойс Кула е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Джойс Кула

Нетна стойност на Джойс Кула

Колко е нетната стойност на Джойс Кула? Джойс Кула, жена с много таланти, получи пакет с висока заплата от работата си като медицинска сестра. Освен това тя печелеше пари чрез своите материали в социалните медии. В Лусена, Филипините, тя се наслаждаваше на светския живот. Нетната стойност на Джойс се оценява на между – милиона USD (приблизително).

кариера

Джойс Кула беше лицензирана практическа медицинска сестра. Работила е и като регистрирана медицинска сестра в болница и медицински център Lucena United Doctors. Завършила е и стажове за медицински сестри в същото заведение. Тя също така е споделила много изображения с медицинския си екип в социалните медии. Джойс, освен медицинска сестра, беше известен влиятелен човек в социалните медии. Нейните фантастични видеоклипове в TikTok също зарадваха нейните почитатели. Не само това, но тя има собствен канал в YouTube, където публикува своите влогове и танцови видеоклипове. Нейните видеоклипове са много популярни сред феновете. Нейните видеоклипове в TikTok са събрали милиони гледания.

Джойс Cradle Death

Джойс Кула, известна знаменитост в TikTok, почина на 2 април 2022 г. на 24-годишна възраст. Според докладите Джойс е имала мозъчна аневризма за дълъг период от време. Тя беше откарана в болница Mount Carmel в Лусена, Филипините, на 2 април 2022 г. Състоянието й беше тежко. Лекарите направили и операция, но не успели да я спасят. Тази добре позната знаменитост на TikTok почина на млада възраст. Близките и приятелите й също се поклониха.

Джойс Кула Гадже и срещи

С кого се среща Джойс Кула? Джойс Кула беше свързана с някой от решаващо значение в живота й. Тя също публикува снимки на себе си с партньора си в социалните медии. Въпреки това не можем да открием никаква информация за името на гаджето на Кула. Според някои медийни истории Джойс е имала връзка с бившия си приятел. Въпреки това не е предоставена подробна информация относно тези доклади. Кула също обичаше да общува с приятелите си. Тя също сподели много свои снимки с приятелите си. Скоро ще актуализираме нашия уебсайт с информация за нейния любовник.

Популярни Публикации