Джой Делима- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, кариера, гадже

Джой Нар е добре познат ротердамски модел, писател, актьор и онлайн личност. Тя стана известна в нацията, след като изигра ролята на Марли Саломон в телевизионния сериал на Netflix „Dirty Lines“. Тя също работи в Мескина миналата година и се представи добре в тази картина. Нека ви уведомя, че Джой съобщи, че е била тормозена в училище поради расата си.

Бързи факти

Пълно истинско име Джой Лариса Делима.
Известно име Джой Делима.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден 5 септември 1994 г.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Актриса, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Ротердам, Холандия.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Основно училище De Pioneer.
Младежка театрална школа Hofplein.
Ротердамска театрална школа.
Театрално училище ArtEZ Арнем.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Зодия Дева.
Националност холандски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Joy Delima Възраст и ранен живот

Джой Нар беше роден на 5 септември 1994 г , в Ротердам, Холандия. Джой Лариса Делима е нейното пълно рождено име. Тя е на 27 години (към 2021 г.). Според официални източници тя е посещавала основното училище De Pionier за своето образование. Тя каза, че расизмът преобладава в нейното училище, което допринася за нейната социална тревожност. След това посещава Младежка театрална школа Hofplein от 2002 до 2011 г. След това учи в Театралната школа в Ротердам почти четири години. Тя се записва в ArtEZ Toneelschool Arnhem през 2015 г. и ще остане там до 2019 г. Тя е приета в International Theatre Amsterdam в резултат на изключителното си представяне.

Височина и тегло на Джой Делима

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джой Делима е висока 5 фута 7 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има кафяви очи.  Джой Нар

Joy Pomegranate Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джой Делима? Известната актриса получава компенсация по различни начини, включително актьорство, моделиране и реклами. Към октомври 2022 г. нетната й стойност се оценява на порядъка на 1-2 милиона щатски долара. Нека ви кажа, че тя живее в прекрасна къща и винаги я поддържа подредена. Тя също така притежава голяма колекция от маркови устройства, облекло и автомобили.

кариера

Джой Нар каза, че се е записала на курсове по актьорско майсторство за борба с тормоза в нейното училище. По време на своите курсове и представления тя се чувства облекчена. Тя също изнесе няколко пиеси и завладя сърцата на публиката. Според биографията й в IMDb, тя направи своя актьорски дебют през 2019 г. с късометражния филм Porfotto.

Освен това тя е избрана за ролята на Робин Гарсия в телевизионния сериал „Flikken Rotterdam“. Тя се е появявала в редица продукции като поддържаща актриса, включително Men at Work: Miami, Laatste Rit, Toen wij de tijd hadden и други. Джой беше избрана за ролята на Патриша във филма „Meskina“ през 2021 г. През 2022 г. тя участва като Марли Саломон в популярния телевизионен сериал на Netflix „Dirty Lines“.

Джой Делима Гадже и срещи

С кого се среща Джой Делима? Делима е прекрасна и талантлива млада жена. Тя стана известна в резултат на изключителните си изпълнения в редица филми и телевизионни програми. Тя има много последователи в социалните медии и те са нетърпеливи да научат повече за връзката на Джой. Нека ви кажа, че Джой е наистина сериозна за актьорската си кариера и иска да направи име за себе си.

Тя е изцяло фокусирана върху кариерата си. Проведохме обширно разследване в интернет и социалните медии, но не успяхме да намерим информация за нейния партньор. Тя сподели и няколко снимки с колегата си. Ние обаче смятаме семейното й положение за необвързана. Ще се стремим да ви държим в течение за състоянието на връзката й.

Популярни Публикации