Джоел Соуза- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Джоел Соуза е известен американски филмов режисьор, продуцент, сценарист и предприемач от Фремонт, Калифорния. Той е известен в цялата страна с невероятните си филмови истории. Джоел е режисьор и автор на сценариите за редица филми, включително „Златото на Хана“, „Призрачен отряд“, „Нощ на почивка“, „Короната на Вик“ и други. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Джоел Соуза, Височина на Джоел Соуза, нетна стойност на Джоел Соуза, Съпруга на Джоел Соуза, Етническа принадлежност на Джоел Соуза и още

Бързи факти

Пълно истинско име Джоел Соуза.
Възраст (към 2021 г.) 48 години.
Професия Режисьор, сценарист, режисьор, продуцент и предприемач.
Дата на раждане 14 юни 1973 г. (четвъртък).
Място на раждане Фремонт, Калифорния, Съединени американски щати.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.

Възраст и ранен живот на Джоел Соуза

Джоел е роден в четвъртък, 14 юни 1973 г , при родителите си във Фремонт, Калифорния, САЩ. Той е роден в християнско семейство. Соуза е на 48 години според датата на раждане. Той имаше ярък интелект откакто беше малко дете. Според сведенията Джоел започва да пише приказки в началното училище. Той беше вдъхновен да стане режисьор, след като видя филма Похитителите на изчезналия кивот, според Wikipedia (1981). Завършва образованието си в реномирана институция в САЩ.

Височина и тегло на Джоел Соуза

Джоел Соуза е висок 5 фута 11 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.Джоел Соуза Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Джоел Соуза? През цялата си професия Джоел печели солидно. Освен това работи като продуцент, за да допълни доходите си. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Соуза се оценява на между и милиона USD (приблизително).

кариера

Джоел започва да се концентрира върху своята филмова професия, след като се вдъхновява от филма Raiders of Lost Ark. (1981). Преди това е бил и помощник-режисьор. Според Wikipedia, Джоел прави своя режисьорски дебют през 2010 г. с филма „Златото на Хана“. Той също така работи като сценарист и продуцент на първия си филм. По-късно в кариерата си той режисира филми като Ghost Squad, Christmas Trade, Break Night, Crown Vic и други. Сега той работи върху филма Rust, който ще излезе през 2021 г.

Съпруга и брак на Джоел Соуза

Коя е съпругата на Джоел Соуза? Соуза има семеен живот. Той има щастлив семеен живот в Съединените щати със съпругата си. Няма точна информация относно името или професията на съпругата на Джоел. Той е щастлив баща на две деца, според източници. Той все още не е разкрил имената и самоличността на децата си. Освен това той е семеен човек, който обича да прекарва време с любимите си хора.

Популярни Публикации