Джоел Глейзър- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Джоел Глейзър е добре позната фигура в Съединените щати. Джоел Глейзър е милиардер и член на семейство Глейзър. По същия начин, след смъртта на баща си, той управлява First Allied Corporation и HRG Group, холдингова компания за недвижими имоти. Знайте всичко за Възрастта на Джоел Глейзър, съпругата на Джоел Глейзър, нетната стойност на Джоел Глейзър, кариерата на Джоел Глейзър, и още

Бързи факти

Пълно име: Джоел Глейзър
Дата на раждане: 20 октомври 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: N/A
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Бизнесмен
Държава: американски
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Анджела Глазерф
Нетна стойност 1 милиард долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Рочестър
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Малкълм Глейзър
Майка Линда Глейзър
Братя и сестри Афрун, Кевин, Браян, Едуард, Дарси
деца Дилън, Зоуи Глейзър

Биография на Джоел Глейзър

Джоел Глейзър е роден в Рочестър, Ню Йорк, на 20 октомври 1970 г. Към 2021 г. той ще бъде на 51 години. Малкълм Глейзър е негов баща, а Линда Глейзър е негова майка. Докато той също има пет допълнителни братя и сестри. Афрун, Кевин, Браян, Едуард Глейзър и Дарси Глейзър са сред тях. Той е от американска националност и е вярващ християнин. Докато той е от кавказки произход.

По отношение на формалното образование, той посещава местно училище в родния си град. И продължава образованието си в Американския университет.Височина и тегло на Джоел Глейзър

Джоел Глейзър е в отлично здраве и притежава приятна личност. Бизнесменът е висок приблизително 5 фута 7 инча. В същото време той тежи 66 кг. Освен това той не е разкрил информацията за цялостното си измерване на тялото в нито един интернет домейн. Косата му е черна и има тъмнокафяви очи.

кариера

Джоел Глейзър е известен бизнесмен в Съединените щати. Той е член на мултимилиардерското семейство Глейзър. Днес той притежава множество фирми и участва в бордовете на директорите на много други. В момента той е изпълнителен съпредседател на Manchester United Plc и председател на Red Football Holdings Ltd. Освен това той служи като съпредседател на Manchester United Football Club Ltd. Изтъкнатият бизнесмен е съпредседател на Buccaneers LP и Manchester United ООД

Освен това той е служил в бордовете на директорите на девет други компании. Днес той също притежава First Allied Corporation и HRG Group, както и Tampa Bay Buccaneers от NFL. Той също така е бил активен член на общността на Тампа Бей чрез фондацията на семейство Глейзър. Той помага на децата в района на Тампа Бей чрез фондацията. Освен това той участва в различни благотворителни и филантропични инициативи.

Нетната стойност на Джоел Глейзър

Джоел Глейзър се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупал чрез своите бизнес начинания и други начинания през годините. Към октомври 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на около 1 милиард щатски долара.

Съпруга на Джоел Глейзър, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Джоел Глейзър, той е женен. Той се жени за Анджела Глейзър. Те имат две дъщери и живеят много щастлив живот. Имената им са Дилън и Зоуи Глейзър. Освен това той не участва в други връзки. Той е откровен за половите си предпочитания. Освен това той не участва в никакви спорни събития.

Популярни Публикации