Джоджо Сим - биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Джоджо да е добре позната личност в социалните медии. Джоджо Сим е създател на комедийно и забавно съдържание, който стана известен като сътрудник на популярните канали в YouTube Free Time и „Ник и Джоджо“.

Бързи факти

Пълно име: Джоузеф Сим
Дата на раждане: 13 декември 1999 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Звезда на Tiktok, звезда на Instagram, Youtuber, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Залог
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски

Колко висок е Джоджо Сим?

Джоузеф Сим е истинското му име; той е роден на 13 декември 1999 г. Родом е от Лос Анджелис, Калифорния, Съединените щати. В момента Джоджо е на 21 години и е зодия Стрелец. Той също има корейски и японски предци. Джоджо никога не е разкривал публично информация за ранния си живот, семейна основа, младост или настойници. По същия начин няма публична информация за неговото образование. Може обаче да е абитуриент предвид възрастта си.

Колко висок е Джоджо Сим?

Джоузеф е мил човек. Той е висок 5 фута 6 инча и тежи приблизително 64 килограма. Има красиви кафяви очи и тъмнокафява коса, която го допълва добре. Освен това той има къдрава коса, леко повдигнати вежди и двете уши са пробити. За съжаление, сега няма допълнителна информация за измерванията на тялото му.Височината на Джоджо Симс (Източник: Instagram)

кариера

Джоджо Сим е добре познат YouTuber, известен с комедийното си съдържание. Той стана известен като сътрудник на популярните YouTube канали Free Time’ и ‘Nick and Jojo’. И в двете песни той е най-известен с публикуването на видеоклипове с предизвикателства, базирани на текущи тенденции и идеи и препоръки на фенове. В резултат на това той винаги е имал креативен ум и стана известен в канала „Свободно време“ през 2018 г.

На 27 април 2014 г. той съосновава своя канал в YouTube. Освен това каналът „Свободно време“ има над 3 милиона абонати, като няколко от видеоклиповете им получават над милион гледания всеки. В песента „Free Time“ към него се присъединяват DangMattSmith и Hunter Rowland. TalentX Entertainment го представлява.

Той е подкрепял или популяризирал различни марки в социалните медии, включително „Neverbored“. Освен това на 28 януари 2013 г. Джоджо стартира своя личен канал в YouTube, Джоджо Сим. В резултат на това неговият канал се състои основно от видеоклипове с шеги, предизвикателства и сътрудничество. Въпреки това първият му видеоклип, СТАРТЪТ НА НЕЩО НОВО! беше качен на 27 януари 2019 г.

Освен това на 29 декември 2016 г. Джоджо и Ник Майорга стартираха своя дуо канал, Ник и Джоджо. В резултат на това те качват видеоклипове на произволни видеоблогове, реакции, видеозаписи и друго вълнуващо съдържание към песента. Освен това към март 2020 г. те имаха над 400 000 абонати.

Тал Фишман, Ади Фишман, Ник Майорга, Антъни Ривера, Чена Рашиди, Антъни Майорга и Майкъл Росило са другите членове на Free Time. Освен това той е по-популярен в TikTok с над 2,2 милиона последователи.

С кого се среща Джоджо Сим?

По отношение на личния му живот той и Лиен са излизали преди. За съжаление по-късно двамата решиха да се разделят. Освен това от 2019 г. те бяха добри приятели помежду си. В резултат на това той я представи на феновете си във видео, озаглавено Разговор с моята БИВША ПРИЯТЕЛКА… (актриса от Дисни). В резултат на това той го качи в канала си в YouTube през февруари 2019 г.

В момента той е необвързан и се концентрира върху кариерата си. На 18 август 2020 г. той публикува видеоклип в YouTube, озаглавен „Срещаме ли се?!? *Ние KISSED*’, разкривайки неговата влюбеност, Франческа. Те обаче разкриха във видеото, че все още не се срещат.

Колко богат е Джоджо Сим?

На Джоджо Сим текущата нетна стойност е оповестена още към октомври 2022 г. Въпреки това, няма съмнение, че той печели добре през цялата си кариера. В момента той води много охолен начин на живот.

Популярни Публикации