Джоди Смит- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруг, Facebook, Instagram, Кариера

Джоди Търнър-Смит е британски модел и актриса. Джоди Търнър-Смит е най-известна с участието си в американския драматичен сериал The Last Ship и Nightflyers. В американския филм Queen & Slim тя изобразява Queen. Научете повече за нетната стойност на Джоди Смит, биография, възраст, националност, съпруг, Facebook, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Джоди Смит
Дата на раждане: 07 септември 1986 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Актриса и модел
Държава: Англия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 декември 2019 г
Съпруг Джошуа Джаксън
Нетна стойност 500 000 долара
Цвят на очите кафяви очи
Цвят на косата Черна коса
Размер на тяло 34-26-35
Родно място Питърбъро, Кеймбриджшир,
Националност Английски
Етническа принадлежност южно-американец
Религия Кристиян
образование Университет на Питсбърг
баща Ерон Смит
Майка Хилда Смит
Братя и сестри Брандън Антонино Джовани Смит и Тони Гасън Смит
деца Джани Джаксън
Facebook Джоди Смит във Facebook
Twitter Джоди Смит в Twitter
Instagram Инстаграм на Джоди Смит
IMDB Джоди Смит IMDB
Седмица Джоди Смит Wiki

Биография на Джоди Смит

Джоди Търнър-Смит беше роден на 7 септември 1986 г. в Питърбъро, Кеймбриджшир, Англия. Според рождената си дата Джоди е 36 години . Джоди също е от английска националност и южноамериканска етническа принадлежност. Нейната религия е християнска, а зодията й е Дева. Тя е най-малкото от децата на Ерон Смит и Хилда Смит. Тя има по-голям брат на име Брандън Антонино Джовани Смит и по-голяма сестра на име Тони Гасън Смит.

След като родителите й се разведоха, Джоди се премести в Гейтерсбърг, Мериленд, с майка си и братята и сестрите си. Майка й отгледа нея и братята й в Гейтерсбърг. По отношение на образованието, тя е завършила гимназия в Gaithersburg. Тя получава бакалавърската си степен от университета в Питсбърг през 2008 г. Винаги се е интересувала от писане и се е стремяла да бъде такава от дете.Височина и тегло на Джоди Смит

Колко е висока Джоди Смит? Актрисата има стройна и стегната физика. Джоди е висока 5 фута 8 инча и тежи приблизително 57 кг. Освен това тя има черна коса и кафяви очи. Що се отнася до измерванията на тялото й, тя е 34-26-35. Освен това размерът на сутиена й е 33B, а номерът на обувките й е 7. (САЩ).

  Джоди Смит

Джоди Смит (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Джоди Смит

Що се отнася до професионалната кариера на Джоди, тя започва като банкер в Питсбърг, Пенсилвания. Тя искаше да бъде писател, докато не срещна своя приятел музикант Фарел Уилямс. Фарел я посъветва, че би имала по-добра кариера като модел, отколкото като писател. В резултат на това Джоди се премести в Лос Анджелис, за да продължи кариера на модел.

Джоди Търнър-Смит започва своята актьорска кариера през 2013 г., когато играе Сирена в американския телевизионен сериал Истинска кръв. След това тя се появява в няколко музикални видеоклипа, включително Cool Song No.2, Dear Diamond и Make Me Cry. През 2016 г. тя получи възможността да се появи в Pillowtalk на Зейн Малик.

Освен това, тя стана известна през сезон 2017-2-18 като Sgt.Azime Kandie в сериала на TNT The Last Ship. Melantha Jhirl се появи в американския научно-фантастичен сериал на ужасите Mightflyers през 2018 г. Тя се появи в десет епизода на шоуто. В допълнение, Джоди се появи като Джоузи в американския екшън сериал Jet през 2019 г.

През същата година тя играе Queen във филма Queen & Slim. След това Джоди получи много похвали за представянето си във филма. Освен това, тя е работила по филми като The Neon Demon, Lemon и Newness. Другите й предстоящи издания включват After Yang и Without Remorse.

Нетно състояние и доходи на Джоди Смит

Колко е нетната стойност на Джоди Смит? Участвала е в редица филми и телевизионни предавания като актриса и модел. Тя обаче все още не е спечелила никакви награди. В допълнение, тя беше номинирана за награда за изображение (NAACP) през 2019 г. за изключителна актриса във филм за „Queen & Slim.“ През 2019 г. тя беше номинирана за награда за изображение (NAACP) за изключително пробивно представяне във филм за „Queen & Slim.“ Въз основа на успешната й кариера можем да предвидим, че тя ще спечели някои награди през следващите години.

Като актриса и известна знаменитост, тя е натрупала значително състояние в професионалната си кариера. По отношение на нейната нетна стойност , нетната стойност на Джоди се оценява на около 500 000 щатски долара към октомври 2022 г. Основният източник на доходи на Джоди е моделирането и актьорството. Тя също води охолен начин на живот със съпруга и децата си. Освен това няма информация за нейната заплата и доходи.

Състояние на връзката на Джоди Смит

Кой е съпругът на Джоди Смит? Джоди се омъжи за канадския актьор Джошуа Джаксън. Джошуа Джаксън е най-известен с ролята си на Пейси Уитър в драматичния сериал Dawson’s Creek. Джоди и Джошуа се срещат от октомври 2018 г. След като се срещаха повече от година, те сключиха брак и се ожениха през декември 2019 г. Джоди роди дъщеря на име Джани Джаксън през август 2020 г.

Що се отнася до слуховете и противоречията на Джоди, тя не е била част от тях досега. Освен това актрисата е загрижена за професионалния и личния си живот. Джоди се опитва да избягва слуховете и противоречията.

Социална медия

Джоди прекарва много време в социални медийни платформи като Instagram и Twitter. Джоди има над 300 000 последователи в Instagram. Има над 33 хиляди последователи в Twitter. По същия начин има над 9,8 хиляди последователи във Facebook.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Щастливият й камък е сапфир.
  3. Нейният щастлив цвят е зелен.

Прочетете също за Чип печели нетна стойност, биография, възраст, националност

Популярни Публикации