Джоди Надер- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Джоди Листър Надер е добре известна като съпруга на Майкъл Нейдър (американски актьор). Той беше добре известен с ролите си на Декс Декстър в „Династия“ и Димитри Марик във „Всички мои деца“. Джоди стана вирусна в интернет, след като беше разкрито, че Майкъл е починал в понеделник, 23 август 2021 г.

Той почина на 23 август 2021 г. на 76 години в дома си в Северна Калифорния. Първа новината за смъртта му съобщи преданата му съпруга. Нека разберем повече за биографията, възрастта, съпруга, децата, Уикипедия, семейството, братята и сестрите, родителите, нетната стойност, височината, теглото и други подробности на Джоди Листър Надер.

Бързи факти

Пълно истинско име Джоди Листър Надер.
Познат като Джоди Надер.
Професия Не е известно (вероятно домашен майстор).
Известен с Съпруга на Майкъл Надер (американски актьор).
Дата на раждане 1954 г.
Възраст (към 2021 г.) 67 години.
Място на раждане Съединените американски щати.
Нетна стойност USD 2,5 милиона - 5 милиона (приблизително).
Националност Американски.
Религия католик.
Етническа принадлежност Бяло.
Резиденция Северна Калифорния, САЩ.
образование Завършвам.
Училище Държавна гимназия.
Алма матер Университет в САЩ.
Брачно състояние Вдовица.
Съпруг Майкъл Надер.
гадже Името не е известно.
деца Линдзи Мишел Надер (доведена дъщеря).
Цвят на очите Син.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″.
Тегло (прибл.) В килограми: 54-58 кг.
Цвят на косата кафяво.

Биография на Джоди Надер

Джоди Листър Надер е роден през 1954 г. в Съединените американски щати от любящи родители. Джоди Листър Нейдър е на 67 години, според моите изчисления. Въпреки това не успях да получа информация за нейния рожден ден, тъй като тя не е достъпна в нито една социална медийна платформа.Що се отнася до образованието, съпругата на Майкъл Нейдър посещава държавно училище в родния си град. По-късно тя се записва в колеж в Съединените щати, където получава бакалавърска степен по изкуства. Джоди Листър е американка, защото е родена в Съединените щати.

Опитах се да прочета различни публикации и статии, за да науча повече за бащата и майката на Джоди. За съжаление не можах да намеря информация за нейното семейство, братя и сестри или детство.

Тя е отгледана в християнски дом. Тя е израснала със своите сестра(и) и брат(ове). Джоди Листър Нейдър е бяла жена.

  Джоди Надер

Джоди Надер с кучето си (Източник: Pinterest)

кариера

Няма подробности за професионалния й живот, но съпругът й е бил талантлив художник в САЩ. Майкъл Нейдър прави своя телевизионен дебют като Кевин Томпсън в „Както светът се върти“ от 1975 до 1978 г.

„Закон и ред: SVU“, „The Flash“, „Gidget“, „The Great Escape II: The Untold Story“, „Lady Mobster“, „Cold Case“, „Beach Blanket Bingo“ и „Lucky Charms“ са някои от добре познатите му предавания.

Джоди Надер Нетна стойност

Колко богата беше Джоди Надер? Нетното състояние на Майкъл Нейдър се оценява на ,5 милиона – милиона щатски долара към 2021 г. .

Съпруга и брак на Джоди Надер

Коя е съпругата на Джоди Надер? Джоди Листър се омъжи за Майкъл Нейдър на пищна християнска сватбена церемония в църква през септември 2014 г. Той се ожени за нея за втори път. Преди това, през юни 1984 г., той се жени за първата си съпруга Робин Вайс. Линдзи Мишел Нейдър, тяхната дъщеря, е единственото им дете.

Те са били заедно от 18 години, според изявление, публикувано от Джоди. Тя остана вдовица, след като партньорът й почина на 23 август 2021 г. Според докладите съпругът на Джоди Листър Нейдър е починал поради нелечима форма на рак.

Факти

  • Според съобщенията покойният й съпруг преди това се е оженил за бившата си съпруга Бет Уиндзор.
  • Тя и нейният партньор Майкъл Нейдър отгледаха и осиновиха множество домашни кучета.
  • Двойката дори участва във виртуалното събитие на Ема Самс, за да помогне за набирането на средства за изследване на Long-Covid.
  • След новината за смъртта на Майкъл Нейдър, много големи имена във филмовата индустрия се обърнаха към социалните медии, за да изразят почитта си към актьора. Феновете му също изразиха своите съпричастности към приятелите и семейството му.
  • Майкъл Нейдър и Джоди Листър Нейдър нямаха деца заедно.

Популярни Публикации