Джоди Калауей - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Джоди Лин Калауей е бивш партньор на американска знаменитост. Джоди Лин Калауей е бившата съпруга на кечиста от WWE The Undertaker, известен още като Марк Уилям Калауей.

Бързи факти

Пълно име: Джоди Калауей
Пол: Женски пол
Професия: бивша съпруга на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Марк Калауей
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
деца един (син: артилерист Винсент Калауей)

Биография на Джоди Калауей

Джоди Лин Калауей не е предоставила датата си на раждане или друга информация за детството и ранния си живот. В резултат на това възрастта й също е неизвестна. За съжаление, няма подробности за бащата, майката, братята и сестрите на Джоди или други членове на семейството. По същия начин нейното образование е неизвестно. Съпругът й пък е роден на 24 март 1965 г.

Височина, тегло на Джоди Калауей

Тази личност не е направила публично достояние височината или теглото си. Тя също не е разкрила измерванията на тялото си. Джоди, от друга страна, изглежда има извита фигура и очарователна личност. Тя е зашеметяваща жена както по външен вид, така и по характер. Тя също има тъмнокафяви очи и черна коса.кариера

Джоди все още не е направила публично достояние професията си. Тя стана известна в резултат на възходящата кариера на съпруга си както на ринга, така и извън него. Няма обаче подробна информация за кариерата или професионалните дейности на Лин.

Що се отнася до нейния съпруг, The Undertaker, който е едновременно актьор и пенсиониран професионален кечист. Той е широко смятан за един от най-великите професионални кечисти на всички времена, прекарал по-голямата част от кариерата си във WWF/E и е най-известен със своя аплодиран от критиката трик Deadman Undertaker. По същия начин той все още е нает от WWE по 15-годишен договор, подписан през 2019 г.

Той започва кариерата си през 1987 г., работейки за Световното първенство по борба (WCCW) и други партньорски промоции под различни трикове. През това време той спечели WCWA Texas Heavyweight Championship, както и USWA Unified World Heavyweight Championship.

По същия начин, след като подписа със Световното първенство по борба (WCW) през 1989 г., той прекара кратко време в средната карта като Mean Mark Callous, преди да се присъедини към Световната федерация по борба през 1990 г. През 2020 г. той обяви оттеглянето си от професионалната борба и се появи за сбогом в сериала Survivor през тази година. Той ще бъде въведен в Залата на славата на WWE като хедлайнер на класа за 2022 г.

Джоди Калауей Съпруг, брак

През 1980 г. Джоди започва да се среща с Марк Калауей. След дълъг период на запознанства и двамата осъзнаха, че могат да живеят щастливо един с друг до края на живота си. А през 1989 г. двамата се женят.

Артилеристът Винсънт Калауей, тяхното очарователно първо дете, е роден през 1993 г. За съжаление, Джоди и нейният съпруг бяха законно разделени през 1999 г. И от този ден не са се виждали публично. Двамата от своя страна предпочитат да запазят личния си живот в тайна. Говори се, че Джоди живее сама и не се е омъжила за никого години след развода им.

Нетната стойност на Джоди Калауей

Няма подробности за професионалния й живот, така че не можем да спекулираме с печалбите или нетната й стойност. Въпреки това, тъй като тя идва от богато семейство, тя живее охолен и охолен живот.

Популярни Публикации