Джоана Хортън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Джоана Хортън е актриса от Обединеното кралство. Джоана Хортън е добре известна с работата си в театъра и телевизията. Освен това тя е добре известна като съпруга на английския актьор Люк Норис. знам всичко за Джоана Хортън- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Джоана Хортън
Дата на раждане: 01 април 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, съпруга на знаменитост
Държава: Англия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Люк Норис
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Националност британски
деца две (дъщеря: Алби)
IMDB Джоана Хортън IMDB
Седмица Joanna Horton Wiki

Биография на Джоана Хортън

Джоана Хортън е родена в Англия през април 1980 г. Тя е британска гражданка, въпреки че етническият й произход е неизвестен. Тя обаче се придържа към християнството. През 2021 г. тя ще навърши 41 години, но зодията й е неясна. За съжаление няма налична информация относно нейните родители или братя и сестри.

Освен това тя не е представила документи за образованието си. Въпреки това, тя развива рано интерес към представленията, театрите и пиесите. Освен това тя започва да взема уроци по актьорско майсторство, за да постигне идеалната си кариера.Височина и тегло на Джоана Хортън

Що се отнася до външния й вид, тя е прекрасна и зашеметяваща дама. Джоана има слабо телосложение и е висока приблизително 5 фута 8 инча или 1,73 метра. Мерките на тялото и теглото й не са известни. В резултат на това не са налични допълнителни измервания на тялото, като гръден кош-талия-ханш, размер на роклята и размер на обувките. Освен това тя има лешникови очи и руса коса.

кариера

Джоана започва своята актьорска кариера, като се присъединява към Royal Shakespeare Company, където работи и актрисата Мими Ндивени. В резултат на това тя си сътрудничи с RSC за „Days of Significance“ от 2009 г. и „The Gods Weep“ от 2010 г. След това тя се появява в „Град“, режисиран от Естер Ричардсън и продуциран от Royal & Derngate. Така „Вишневата градина“ беше последван от представление на представител на Бирмингам, режисирано от Рейчъл Кавано.

Освен това „Всичко е добре, което свършва добре“ и „Отело“ са сред другите й театрални продукции. По подобен начин тя направи телевизионния си актьорски дебют през 2004 г. с ролята на „Гуен Ривърс“ във „Войната на Фойл“. Освен това тя се появява в редица пиеси и телевизионни програми, включително „The Bill“, „Doctors“, „New Tricks“, „Holby City“, „Father Brown“, „Silent Witness“ и „Dark Angel“.

Джоана направи своя телевизионен дебют през 2008 г. с филма „Bike Squad.“ В резултат на това телевизионните филми „Fish Tank“, „Breaking the Mould“, „London's Burning“ и „The Susumions of Mr. Whicher: The Ties That“ Bind' бяха пуснати. Освен това тя се е появявала като гост-звезда в телевизионни програми и драми като „Партньори в престъплението“, „Silent Witness“, „The Bill“ и „Endeavour“ и др.

Нетната стойност на Джоана Хортън през 2022 г

За доходите й към момента няма точна информация. Поради факта, че в момента не работи във филмовата индустрия, точната й заплата не може да бъде определена. Въпреки това, тя натрупа значителна нетна стойност по време на активната си кино кариера. Според някои уеб доклади, тя струва приблизително 500 000 долара към октомври 2022 г. От друга страна, нетната стойност на съпруга й се оценява на приблизително 72 милиона долара.

Джоана Хортън Съпруг, брак, деца

Тя се омъжи за Люк Норис, британски актьор, роден през 1985 г. Люк е британски актьор, най-известен с ролята си на „Д-р. Дуайт Енис' в телевизионния сериал 'Полдарк'. Дуото се запознава през 2009 г., докато играе в театъра на Royal Shakespeare Company. Оттогава двойката започна да се среща и след кратко ухажване се ожениха на частна церемония.

Йоана обаче не е разкрила нито датата, нито мястото на сватбата им. Според сведенията двойката е поздравила две деца. В резултат на това едно от децата им се казва Алби, дъщеря. И обратно, те са запазили в тайна самоличността на другото си дете. За щастие, двойката е развила силна връзка и прекарва качествено време с децата си.

Популярни Публикации