Джо Смит - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Джо Смит е питчър от Мейджър Лийг Бейзбол, който е играл за Ню Йорк Метс, Кливланд Индиънс, Лос Анджелис Ейнджълс, Чикаго Къбс, Торонто Блу ​​Джейс и Хюстън Астрос. Джо Смит вече е свободен агент. Той е добре известен с отличителния си стил на подаване. Научете повече за Joe Smith Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джоузеф Смит
Дата на раждане: 22 март 1984 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Бейзболен играч
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Али Лафорс
Нетна стойност 4 милиона долара
Заплата 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Синсинати, Охайо
Националност американски
Етническа принадлежност английски, уелски, холандски и американски
образование Държавен университет Райт
баща Майк Смит
Майка Лий Смит
Седмица Джозеф Смит Wiki

Възраст и биография на Джо Смит

Джо Смит (38 години) е американски бейзболист и питчър за Ню Йорк Метс, Кливланд Индиънс, Лос Анджелис Ейнджълс, Чикаго Къбс, Торонто Блу ​​Джейс и Хюстън Астрос от Мейджър лийг бейзбол. Той е роден на 22 март 1984 г. в Синсинати, Охайо, САЩ. Джоузеф Майкъл Смит е пълното му име.

Майк Смит е името на баща му, а Лий Смит е името на майка му. По същия начин през 2012 г. майка му е диагностицирана с болестта на Хънтингтън, състояние, което причинява смъртта на нервните клетки в мозъка.По отношение на етническа принадлежност, той е от смесен (английски, уелски, холандски и американски) произход и неговата религия е неизвестна. Той е американски гражданин.

Височина, тегло и измерване на тялото на Джо Смит

Смит стои на 6 фута 2 инча (1,88 м). Теглото му обаче не е известно. Поддържа тялото си в добра форма. За да допълни чертите му, той има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

Височината на Джо Смит (Източник: Instagram)

Образование на Джо Смит

Той се записа в университетския отбор на гимназия Амелия. По-късно той се прехвърля в държавния университет Райт, където се състезава в Horizon League в продължение на три години. Неговата бейзболна кариера в колежа, от друга страна, беше успешна.

Джо Смит Кариера Професионален живот

Джо започва професионалната си кариера с Бруклин (А) срещу Стейтън Айлънд от Ню Йорк-Пен лигата. В първата си игра той допусна само два ръна, единият от които беше спечелен. Бейзболна Америка го класира като един от 20-те най-добри перспективи в Penn League. На 1 април 2007 г. той направи своя дебют във Висшата лига, като порази Престън Уилсън и изпревари Алберт Пуджолс. Първата му победа обаче идва на 24 април 2007 г. След това, поради изтощение, той отново е понижен във второстепенните лиги. Той отбеляза 6-3 с 3,55 ERA за 63,3 ининга. Смит беше продаден на Кливланд Индиънс в сделка с три отбора на 10 декември 2008 г.

Индианците от Кливланд обявиха на 18 януари 2013 г., че ще избегнат арбитража и ще подпишат с него едногодишен договор на стойност 3,15 милиона долара. На 24 ноември 2013 г. той се съгласи на тригодишен договор за 15 милиона долара с Los Angeles Angels. На 25 април 2014 г. клубът го обяви за новия играч. Той завърши сезона с 15 спасявания и 1.81 ERA в 76 мача.

Неговите ERA и WHIP от предишния сезон бяха по-ниски през следващия сезон. Той обаче беше разменен на Чикаго Къбс за Исус Кастило. Той записа 1-1 с 2.51 ERA в 16 изяви. С 56 игри зад гърба си, той има рекорд 1-4 и 3.82 ERA. Той беше и член на отбора на Cubs’ 2016 World Series същата година.

Нетната стойност на Джо Смит 2022 г

Нетното състояние на Джо се оценява на около 4 милиона долара към 2022 г. Основният му източник на доходи беше като бейзболен играч. Джо, играч на Хюстън Астрос, получава годишна заплата от 000 000, според USA Today. В резултат на доброто си състояние той води здравословен и охолен начин на живот.

Смит Запознанство Връзки и афери

Смит се ожени за Али Лафорс, американска журналистка, модел и състезателка в конкурси за красота, през 2015 г. Тя е спортист. До сега не е имал деца. Смит и Али успяха да отделят повече време за повишаване на осведомеността за тяхната организация.

Джо е свободен от слухове и противоречия. Той е добър и трудолюбив човек. Той избягва противоречията и предпочита да се концентрира върху кариерата си.

Социална медия

Той не е в никакви социални медийни платформи.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 11.
  2. Той е питчър на своя отбор.
  3. Той обича да тренира.

Популярни Публикации