Джо Кой- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Джо Кой е сценичното име на Джоузеф Глен Хърбърт. Джо Кой е известен филипинско-американски стендъп комик, който наскоро спечели голяма база от фенове благодарение на полуредовните си участия в Шоуто на Адам Карола. Той беше редовен участник в шоуто на Elate-night!, Chelsea, Lately и е най-известен с появата си в шоуто. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Джо Кой

Бързи факти

Пълно име: Джоузеф Глен Хърбърт
Дата на раждане: 2 юни 1971 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Изправен комик
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: развод
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Плешив
Родно място Такома, Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност Филипино-американец
образование Spanaway Lake School, гимназия Foss
баща Военен във ВВС
Майка Джоузи Харисън
Братя и сестри Три (Робърт Хърбърт, Роуина Хейзъл Кук и Джема Хърбърт Симънс: осиновена сестра)
деца Един (Джозеф)
Facebook Джоузеф Глен Хърбърт във Facebook
Twitter Джоузеф Глен Хърбърт Twitter
Youtube Джоузеф Глен Хърбърт Youtube
Instagram Джоузеф Глен Хърбърт Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Джоузеф Глен Хърбърт
IMDB Джоузеф Глен Хърбърт IMDB
Седмица Джоузеф Глен Хърбърт Wiki

Кой е Джо Кой? Възраст и биография

Джо Кой е роден в Такома, Вашингтон, САЩ, на 2 юни 1971 г . В момента той е на 51 години. Името му е Джоузеф Глен Хърбърт, а псевдонимът му е Джо Кой. Близнаци е неговият астрологичен знак. Националността му е американска, а етническата му принадлежност е филипински европейско-американски произход, тъй като баща му е бял, а майка му е филипинка.

Джо започва живота си в Такома. Но той смята Сиатъл за свой дом, защото там се пенсионира баща му. Той е израснал на различни места като военно дете, включително Мисава, Япония и Филипините.Джо Кой израства с по-големите си братя и сестри, Роуина Хейзъл Кук и Робърт Хърбърт, и осиновената си сестра, Джема Хърбърт Симънс. За съжаление, родителите на Джоузеф се развеждат, когато той е на 13 години.

Колко висок е Джо Кой? Височина, тегло и измерване на тялото

Джо Кой е висок 1,93 м и тежи около 60 кг. Очите му са тъмнокафяви и има черна коса. Той обаче е плешив и няма коса.

Джо Кой (Източник: Instagram)

Джо Кой Образование

По отношение на образованието си, Джо Кой първо посещава гимназия Spanaway Lake, преди да се прехвърли в гимназията Foss в Такома. Кой се записва в Университета на Невада, Лас Вегас, но се отказва през 1994 г., за да се присъедини към комикс драматичен клуб в Лас Вегас и да преследва кариера като стендъп комик.

Как Джо Кой продължи кариерата си? Професионален живот

Младежкият, динамичен комикс стартира стендъп през 1994 г. в Лас Вегас. От вечер с отворен микрофон до „Хванете изгряваща звезда“ в MGM Grand Hotel and Casino. След представлението си той наема Huntridge Theatre и продава билети от врата на врата.

Джейми Фокс представя Laffapalooza! Jo Koy получи наградата Showtime на Apollo, участва в USO Tour и се появи в I LOVE THE 70s, 80s, and 90s на VH1, Tru TV’s World’s Dumbest и реклами за мобилни телефони на Amp’d. Координатор от Лос Анджелис забеляза Джо и го включи в Comic View на BET.

Koy е гост на кръгла маса в Chelsea Lately през целия сезон. Той също така участва в Tonight Show на Jimmy Fallon, Midnight with Chris Hardwick, World's Funniest Fails, VH1, The Joy Behar Show, Last Call with Carson Daly и Jimmy Kimmel Live!, и Laffapalooza на Jamie Foxx.

Jo Koy: На живо от Сиатъл е оригинал на Netflix. Световното издание беше на 28 март 2017 г. Jo Koy: Comin’ In Hot дебютира в Netflix на 12 юни. Той направи два концерта в Wheeler Opera House в Аспен, Колорадо, на 23 февруари за фестивала на смеха в Аспен. Джо сега пътува.

Фондация Jo Koy спонсорира първото си голямо благотворително събитие на 4 август 2009 г. с Hilarity For Charity The Jon Lovitz Comedy Club в Citywalk, Калифорния, беше домакин на шоуто, а продажбите на билети облагодетелстваха CHOC.

Нетната стойност на Джо Кой 2022 г

Според Forbes към октомври 2022 г. Джо Кой не струва 2 милиона долара. Повечето от неговите събития са имали огромен успех и той е един от най-високо оценените стендъп комици.

С кого се среща Джо Кой? Връзка и дела

Джо е хетеросексуален мъж. Той се развежда само след няколко години брак. Той не е разкрил много за съпругата си.
Джоузеф е името на сина на Кой. Той е много близък със сина си, който е много любящ и грижовен баща. Джо нарича Анджи бившата си съпруга и майка на сина си в своите предавания.

Социална медия

Комикът често използва социалните мрежи. Той има 1 милион последователи в Instagram, 248,2 хиляди последователи в Twitter и 726 хиляди абонати в YouTube.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 9.
  2. Щастливият му цвят е жълт.
  3. Той е хетеросексуален.

Популярни Публикации