Джо Екзотик е подал молба за развод от съпруга си Дилън Пасаж

Джо Екзотик , известен още като Краля на тигъра, е подал молба за развод от съпругата си Дилън Пасаж от затвора, където излежава 21-годишна присъда за заговор за убийството на Карол Баскин. Отъм Блекледж, адвокатът на Exotic, каза пред TMZ, че 59-годишният бивш дресьор на животни иска 25-годишният му бивш да продължи живота си и да приключи нещата бързо и приятелски.

Джо Екзотик, чието истинско име е Джоузеф Малдонадо-Пасаж, подаде молба за развод в окръг Санта Роза, Флорида, където той и Пасаж преди са живели като семейна двойка и където Пасаж живее в момента. Новината дойде година след като барманът се свърза със затвора във Форт Уърт, Тексас, за да развали четиригодишния им брак. Твърди се, че Екзотик в момента бил нещастен и обмислял да заведе дело за развод, за да победи Пасаж. Според TMZ, Джо Екзотик очевидно е писал на приятел след телефонното обаждане, като им е казал, че се чувства изоставен и сам и просто иска да означава нещо за някого. Въпреки че предишният собственик на Greater Wynnewood Exotic Animal Park беше ядосан от раздялата, Дилън посочи, че няма обиди и че Exotic ще продължи да го подкрепя през целия му срок в затвора.

Животът на Джо Екзотик и Дилън Пасаж напредна.

Exotic и Passage са продължили романтично, според Blackledge, и всеки от тях трябва да има способността да обича отново, освободен от ограниченията на брака.Джо се е влюбил, когато е близо до края на лечението си от рак. Той няма злонамереност към Дилън, но от известно време се опитва да се свърже с него, за да постигне споразумение за развод.

Докато мениджърът на Passage, Джеф Дънкан, казва на сайта, че първият е облекчен от финализирането на развода с Джо.

 Джо Екзотик

Преди това неговите адвокати създадоха подходящата документация два последователни пъти, но Джо не я подписа и впоследствие не я взе предвид. Дилън изпитва облекчение от приключването и с нетърпение очаква напредък с искането си за развод към Джоузеф Малдонадо.

Dillion Passage и настоящият му любовник Джон обявиха новата си връзка за „официална в Instagram“ през юли 2021 г. В пасажа се казва, че той би предпочел да запази връзката си в тайна по лични причини, докато публикува снимка с него. Актьорът от „Кралят тигър“, който наскоро беше осъден на 21 години затвор за наемно убийство, също поиска фамилията на Пасаж да бъде взета от официалното му име.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джо Екзотик (@joe_exotic)

Романсът на двойката първоначално излезе наяве в резултат на Netflix's Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness, чиято премиера беше първият му сезон през 2020 г. Сериалът предостави на зрителите по-задълбочен поглед към подземния свят на огромни котки, а именно разказа на Малдонадо и битката му с Карол Баскин, активистка за правата на животните и главен изпълнителен директор на Big Cat Rescue. Пасаж и Малдонадо-Пасаж се ожениха през декември миналата година. Малдонадо-Пасаж, от друга страна, беше осъден малко повече от две години по-късно за опит да плати на други двама души да убият Баскин.

 Джо Екзотик

Първоначално присъдата на бившия зоопарк беше определена на 22 години в затвор в Оклахома, но федералният съд я намали на 21 години през януари, когато той беше диагностициран с рак на простатата. Пасаж първоначално подкрепи Джо Екзотик, като каза на медиите през юни 2020 г., че са свикнали с положението си, но той обяви раздялата им през март 2021 г.

Популярни Публикации