Джо Баркър - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джо Баркър е известен баща. Джо Баркър е добре известен като баща на Ърл Симънс, известен певец и актьор.

Бързи факти

Пълно име: Джо Баркър
Пол: Мъжки
Професия: Баща на знаменитост
Държава: елен
Семейно положение: развод
Развод Арнет Симънс
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
деца Ърл Симънс
Нетна стойност N/A

Биография на Джо Баркър

Джо Баркър е роден в Съединените щати. Точната рождена дата и място на раждане на Джо обаче не са известни. Не е известно и какво се е случило с неговите родители и братя и сестри. По същия начин медиите не са запознати с неговото образование. Предпочита да държи личните си вещи скрити зад завесите.

Височина, тегло на Джо Баркър

Джо Баркър е поддържал тялото си в страхотна форма въпреки своята знаменитост. Той е със среден ръст и тегло, с мургав тен. Точната височина и тегло на бащата на тази знаменитост обаче не са известни. По същия начин другите измервания на тялото на Джо са неизвестни. Тази публична личност също има черна коса и кафяви очи. Джо Баркър

Джо Баркър (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Джо е художник на акварел, който в момента живее във Филаделфия. На крехката четиригодишна възраст той проявява интерес към изкуството с първите си рисунки с пастел на Тайната вечеря. В резултат на това работата му е високо ценена и той отдавна продава работа. Това лице продава акварелни картини на улични сцени на местни панаири.

Джо е добре известен като баща на рапъра Ърл Симънс. Синът му е известен под артистичния псевдоним DMX. Освен това синът му е рапър и актьор от Съединените щати, който започва да рапира в началото на 1990-те години и издава дебютния си албум It’s Dark and Hell Is Hot през 1998 г. В рамките на първата седмица от издаването му албумът продава 251 000 копия.

Освен това през 1999 г. DMX издава своя най-продаван албум And Then There Was X, който включва хитовия сингъл Party Up (Up in Here). Синглите на сина му X Gon’ Give It to Ya и Where the Hood At? и двата постигнаха комерсиален успех през 2003 г. Нещо повече, синът му беше първият изпълнител, който дебютира с албум на #1 в класациите на Billboard 200 пет пъти подред. DMX обаче продаде над 74 милиона записи по целия свят.

В резултат на това DMX се появява във филми като Belly, Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave и Last Hour. По-късно, през 2006 г., той участва в DMX: Soul of a Man, телевизионен риалити сериал, който основно се излъчва по кабелната телевизионна мрежа BET. През 2003 г. неговият син издава E.A.R.L.: The Autobiography of DMX, мемоари за живота на баща му.

Съпруга на Джо Баркър, брак

Джо Баркър се ожени за Арнет Симънс. Те станаха родители, когато бяха тийнейджъри. Съпругата му Арнет е родила една дъщеря, Шайла, и двама мъртвородени сина преди две години. Освен това Джо е само на 18 години, когато става баща на DMX.

Освен това той се премества във Филаделфия, когато DMX е само на седем години, оставяйки го на грижите на физически насилствена майка, която излива гнева и разочарованието си върху DMX. За съжаление, DMX почина на 9 април 2021 г. на 50-годишна възраст.

Нетната стойност на Джо Баркър

Състоянието на Джо е неизвестно. Синът му, DMX, е направил състояние от успешната си кариера в музикалната индустрия. В резултат на това нетната стойност на неговия син DMX се оценява на около 10 милиона долара.

Популярни Публикации