Джини Чатрат - биография, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Джини Чатрат е невероятно талантлива актриса и звезден партньор от Джаландхар, Индия. Джини Чатрат е най-известна като съпругата на Капил Шарма, индийски стендъп комик, актьор и телевизионен водещ. Знайте всичко за Джини Чатрат - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Джини Чатрат
Дата на раждане: 18 ноември 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Актриса и съпруга на знаменитост
Държава: Индия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 12 декември 2019 г
Съпруг Капил Шарма
Нетна стойност рупии 40 Lakh индийски рупии
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-28-35
Родно място Джаландхар
Националност индийски
Етническа принадлежност брамин
Религия сикхизъм
образование DAV Институт по инженерство и технологии
Братя и сестри Едно (Харлийн Чатрат)
деца един

Биография на Джини Чатрат

Джини Чатрат е роден на 18 ноември 1989 г. в Джаландхар, Пенджаб, Индия. В момента тя е на тридесет и една години и е зодия Скорпион. По същия начин Джини Чатрат е индиец, който практикува сикхизма като религия. Bhavneet Chatrath е истинското й име. Чатрат е брамин и има сестра на име Харлийн Чатрат. Родителите на Джини, от друга страна, са неизвестни.

Джини е роден в семейство на родители от горната средна класа. Баща ѝ е известен бизнесмен, а майка ѝ е домашна майка. Образованието на Джини Чатрат показва, че тя е добре образована и самодостатъчна индийка жена. Започва образованието си в държавното училище MGN. Джини продължава образованието си след това, първо в Guru Nanak DEV University в Jalandhar и след това в DAV Institute of Engineering and Technology. Тя е спечелила MBA.Височина и тегло

Джини стои на здрави 5 фута 4 инча или 163 сантиметра или 1,63 метра височина. Ginni Chatrath е с идеално тегло от приблизително 55 kg или 121 lbs. По същия начин индийската актриса е висока 34 инча, широка 28 инча и висока 35 инча. Ginni Chatrath носи сутиен с размер 33 B и обувка с размер 6. (САЩ). Джини Чатрат също има кафяв тен, черни очи и дълга черна коса. Като индианка от Пенджаб, Джини предпочита по-често да се облича в традиционното си облекло.

кариера

Джини и нейният съпруг, Капил Шарма, започнаха кариерата си в развлекателната индустрия едновременно. Те присъстваха на индийско телевизионно шоу, наречено Hans Baliye през 2009 г. Там двамата събраха множество положителни отзиви, които подпомогнаха бъдещата им кариера. Джини Чатрат се стреми да бъде невероятна актриса от дете. Джини в крайна сметка започна да получава различни оферти след появата си в Hans Baliye, но тя отказа всяко едно.

Освен това Джини Чатрат наскоро отказа актьорско предложение от Punjabi Cinema. Тя отказва всяко предложение, защото не иска повече да е в светлината на прожекторите. В момента Джини Чатрат е заета с бизнеса на баща си. Освен това Джини Чатрат е майка, съпруга и снаха, което означава, че е отговорна за семейството си. Джини Чатрат е неуморен работник и невероятна жена, която винаги е изпълнявала своите отговорности.

Професионалната кариера на нейния съпруг

Както беше посочено по-рано, съпругът на Джини е Капил Шарма, известен индийски стендъп комик, телевизионна личност, актьор и продуцент. Капил Шарма е по-известен като водещ на собственото си шоу, The Kapil Sharma Show. Преди това актьорът беше домакин на две други популярни телевизионни комедийни предавания, Комедийни вечери с Капил и Семейно време с Капил. През април 2016 г. Ormax Media го класира като най-добрия индийски телевизионен водещ. По същия начин Forbes India го класира на единадесето и осемнадесето място в своите списъци за 2016 и 2017 г. на Топ 100 на знаменитостите. Капил беше обявен за индиец на годината на CNN-IBN за 2013 г. в категорията „Развлечение“.

Капил Шарма беше класиран на трето място в списъка на The Economic Times за 2015 г. на най-уважаваните индийски личности. След това, през 2014 г., Капил беше включен в номинационния списък на индийския премиер Нарендра Моди за Swachh Bharat Abhiyan, който има за цел да повиши обществената осведоменост относно хигиената и други социални въпроси, свързани със санитарията. Президентът Пранаб Мукерджи покани Капил в Rashtrapati Bhavan през септември 2015 г., за да признае приноса му към неговата кариера и шоу.

Нетната стойност на Джини Чатрат през 2022 г

Джини Чатрат е натрупала значително състояние през цялата си професионална кариера. Нейният основен източник на доходи идва от работата й като актриса и бизнесдама. Индийската актриса имаше нетна стойност от приблизително Rs. 40 лакха индийски рупии към 2022 г . От друга страна, съпругът на Джини, Капил Шарма, има нетна стойност от 40 милиона долара или 300 крори рупии към 2021 г. Капил Шарма печели една крора на участие в шоу и повече от пет крори на месец. Като цяло няма съмнение, че Джини Чатрат живее прекрасен, щастлив и охолен живот в Мумбай със семейството си.

Джини Чатрат Съпруг, брак, деца

През 2017 г. Капил Шарма разкри състоянието на връзката им чрез своя акаунт в Twitter. Двойката в крайна сметка се сгоди през 2013 г. След това индийската двойка се ожени в Джаландхар на 12 декември 2019 г. Това беше традиционна пенджабска сватбена церемония, продължила четири дни, и двойката се върна в Мумбай малко след сватбата си. Освен това Джини Чатрат е с девет години по-млада от съпруга си.

Джини и Капил дори си сътрудничиха в индийско телевизионно шоу, наречено Hans Baliye. Това беше и времето, когато двойката се влюби. Освен това, след сватбата им, Джини добави наставката Шарма към името си, правейки пълното й име Джини Чатрат Шарма. Освен това индийската двойка има дъщеря, която е родена на 10 декември 2019 г. Въпреки това, няма налична информация за дъщерята на двойката.

Популярни Публикации