Джина Росеро- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Филипино-американецът, Джина Росеро, е лектор на TED, трансджендър супермодел и трансджендър адвокат. По подобен начин Росеро основава Gender Proud, кампания за застъпничество и осведоменост за насърчаване на всички индивидуални права на транссексуалните. Научете повече за нетната стойност на Geena Rocero, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Джина Росеро
Псевдоним Джина
Известен като Модел
Възраст 38 години
рожден ден 24 октомври 1983 г
Родно място Малина, Филипините
Знак за раждане Скорпион
Националност американски
Етническа принадлежност филипински
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 8 инча
Тегло 55 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 9 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион до 10 милиона долара

Джина Росеро Биография

Джина Росеро, транссексуален модел и супермодел, е родена на 24 октомври 1983 г. в Малина, Филипините. Имената на родителите й все още не са известни. Информацията за нейните родители и братя и сестри все още се преглежда. Ние обаче ще се свържем с вас веднага щом разполагаме с фактическа информация!

Джина завършва образованието си в Laney College в Лос Анджелис, Калифорния. Джина, известният трансджендър модел, започва да се състезава в конкурси за красота на 15 години.Тя не е в никаква връзка. Джина се премества в Сан Франциско, Калифорния, когато е на 15 години. Тя се премества в Ню Йорк през 2005 г. и става гражданин на Съединените щати през 2006 г.

Възраст, височина, тегло и телесни размери на Geena Rocero

Джина Росеро е родена през 1983 г. и в момента е на 38 години. Прекрасният и добре познат модел е висок 5 фута 8 инча и тежи 55 килограма. Освен това нейните тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса допълват красотата й. Размерът на обувките й, от друга страна, е 9. (САЩ).

Преди всичко симпатичният модел краси тялото си, където и да отиде. По същия начин измерванията на тялото й, като размер на роклята, размер на талията и размер на гърдите, все още се преразглеждат. Ние обаче ще се свържем с вас веднага щом разполагаме с точни данни!

  Джина Росеро

Джина Росеро (Източник: Instagram)

Професионален живот на Джина Росеро

Що се отнася до професионалния й живот, Джина е открита от моден фотограф в Долен Ийст Сайд на Манхатън, когато е на 21 години. По-късно тя подписва с Next Model Management, където прекарва следващите 12 години като модел за международни редакции на бански костюми и красота.

По същия начин нейната кариера на модел й спечели голям брой фенове. По същия начин Джина се гордееше със своята идентичност и преследваше страстта и интереса си към конкурсите за красота и света на блясъка.

Джийна украси корицата на списание CNDY на петата му годишнина през 2014 г., заедно с 13 други транссексуални жени, включително Джанет Мок, Кармен Карера, Лаверн Кокс, Жизел Алисеа, Лейна Рамус, Дина Мари, Нина Пун и други.
И накрая, през 2014 г., тя се разкри като транссексуален модел по време на лекция на TED.

През 2015 г. Росеро беше назначен за изпълнителен продуцент на дигиталната поредица на Logo Beautiful As I Want To Be, която се фокусира върху транссексуални младежи. Това предаване подчертава младите транс хора и ги свързва с транс ментор.

По същия начин Росеро се появи в шоуто на Кейтлин Дженър I Am Cait.

Джина, от друга страна, беше обявена за Playboy Плеймейт на месеца за август 2019 г.

Нетната стойност на Джина Росеро 2022 г

По отношение на нетната стойност, Джина Росеро, най-известният транссексуален модел, има приблизителна нетна стойност от 1 до 10 милиона долара към октомври 2022 г. По същия начин тя стана известна като модел за различни публикации, включително списание CNDY. Тя прави по-голямата част от парите си чрез моделиране и собствена медийна продуцентска компания Gender Proud.

Социална медия

Най-атрактивната и талантлива Джина Росероа е американо-филипински модел с много последователи в социалните мрежи. Тя използва Instagram и Twitter.

Факти

  1. Тя обича да пазарува.
  2. Любимият й филм е 'Лоши момчета'.
  3. Обича да пие различни видове напитки.

Популярни Публикации