Джими Хариот - Синът на звездата от 'Готов за готвене' Ейнсли Хариот

Джими Хариот е известно дете, най-известно като син на Ейнсли Хариот, звездата от Ready Steady Cook.

Бързи факти

Пълно име Джими Хариот
Първо име Джими
Фамилия Хариот
Дата на раждане 1992 г
Професия Детето на знаменитостта
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Клеър Фелоуз
Баща професия готвач, телевизионен водещ и артист
Име на майката Ейнсли Хариот
Професия майка Дизайнер на костюми
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
братя и сестри Мади Хариът

Неговите баща и майка

Родителите на Джими, Ейнсли Хариот и Клеър Фелоус се срещнаха в магазин за дрехи. Баща му се влюбил в майка му веднага щом я видял. Двамата започват да се срещат скоро след това и се женят през 1989 г. Ейнсли и Клеър се радват на щастлив брачен живот, докато новината за извънбрачната връзка на Ейнсли не се разчуе. Самоличността на любовницата му обаче не беше разкрита. През 2012 г. съпругът и съпругата обявиха края на брака си. Говорителят им каза, че са започнали да живеят разделени. Въпреки че вече не са заедно, те остават приятелски и в отлични отношения.

  Джими Хариот

Джими Хариот (Източник: Google)Какво причини развода им? Дали това се дължи на сексуалната ориентация на Ейнсли?

Имаше твърдения, че Ейнсли е хомосексуалист в реалния живот, което е причината за развода им. Той беше изненадан, когато последователите му предположиха, че е хомосексуалист. За да защити своята сексуалност, той трябваше да напише в Туитър: „Хората често се учудват да научат, че не съм хомосексуалист. Те вярват, че съм лагерник, защото съм весел, но съм женен с деца. Обожавам дамите. Не е ясно какво е причинило развода им; някои смятат, че е заради ЛГБТ разказа, докато други смятат, че е заради предишна афера.

Неговите братя и сестри

Той има само един брат или сестра, Мади Хариот. Мади, по-малката му сестра, е родена през 1995 г. Тя, за разлика от брат си, се е появявала публично. Тя беше видяна с баща си на 10 март 2020 г. в хотел Grosvenor House в Лондон, Англия. Те бяха в града за наградите TRIC 2020. Ейнсли облече сив костюм, докато дъщеря му носеше синя рокля. И двамата изглеждаха добре, докато позираха за снимката.

Нетна стойност на Джими Хариот през 2022 г

Ейнсли има нетна стойност от милиона към 2022 г., които е натрупал чрез работата си като готвач и телевизионна личност. Той живееше в имот за 1,40 милиона долара със семейството си, докато все още беше женен. Той е собственик на Ainsley Harriott Food Company. Фирмата предлага широка гама хранителни стоки, включително супи.

  Джими Хариот

Джими Хариот (Източник: Google)

По-голямата част от артикулите на неговата марка са налични на неговия уебсайт, www.ainsley-harriott.com. The proceeds from the sale of his cookbooks also contribute to his net worth. His cookbooks are available for roughly в интернет. Той съди състезание по къри през 2017 г., за което му бяха платени 13 000 долара от организаторите на събитието. През 2019 г. той представи Ainsley’s Caribbean Kitchen, хранителна програма. От 1992 г. до 1996 г. той беше постоянен готвач в телевизионното шоу Добро утро с Ан и Ник. От 1994 г. до 2010 г. той е водещ и готвач на телевизионното шоу Ready Steady Cook.

Любопитни факти

  • Джими е роден през 1992 г., така че през 2020 г. ще бъде на 28 години.
  • Майка му, според няколко wiki страници, е дизайнер на костюми.
  • Имената на неговите баба и дядо са Пепи Страдуик и Честър Хариот.

Популярни Публикации