Джими Гарополо подписа най-големия договор в НФЛ

Джими Гарополо е роден в Америка, въпреки че неговите предци са германци, италианци и поляци. Заради опита си в гимназията като защитник и куотърбек, американският футболист Джими Гарополо успя да завърши своето три и половина годишно чиракуване като куотърбек в New England Patriots под ръководството на Том Брейди. Той беше продаден на Сан Франциско 49ърс през 2017 г., за да играе куотърбек. На 23 септември 2018 г., докато играеше за 49ers, той завърши с 251 ярда пасове срещу Kansas City Chiefs, преди да напусне мача с контузия на лявото коляно.

Биография на Джими Гарополо, етнос, родители и братя и сестри

Джими Гарополо е роден на 2 ноември 1991 г. в Арлингтън Хайтс, Илинойс, като Джеймс Ричард Гарополо. В резултат на това той е роден в Съединените щати. Баща му, Антъни Дж. (Тони) Гарополо, и майката, Денис Ф. (Малек) Гарополо, са негови родители. Майк, Тони младши и Били Гарополо са тримата му братя. Денис Гарополо, готвач, и нейният съпруг Тони Гарополо, електротехник, отгледаха децата си в предградие на Чикаго.

 Джими Гарополо

Джими Гарополо (Източник: Google)Джими завършва гимназията Rolling Meadows в Илинойс, където е куотърбек и защитник на футболния отбор Mustangs. След това отива в университета в Източен Илинойс, където специализира мениджмънт. От 2010 г. до 2013 г. той беше член на Източните Илинойс Пантерс. По време на престоя си в университета той получи множество отличия и счупи училищния рекорд на Тони Ромо за завършени кариерни пропуски. Роуз и Антъни Гарополо, неговите баба и дядо по бащина линия, са италиански имигранти, докато неговите баба и дядо по майчина линия, Хариет Д. Зайдел и Теодор Дж. Малец, са германци и поляци.

Джими Гарополо подписа най-големия договор в НФЛ.

Джими Гарополо е обект на много търговски спекулации от 2017 г. насам. Той беше свързван със сделки с Чикаго Беърс и Кливланд Браунс, но той остана в Пейтриътс през първата половина на сезон 2017 г., докато се присъедини към Сан Франциско 49-ърс през октомври. През февруари 2018 г. той се съгласи на петгодишна сделка за 137,5 милиона долара със Сан Франциско, най-богатата в историята на НФЛ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джими Гарополо (@jimmypolo10)

Историята на връзките на Джими Гарополо

Джими все още е в новините по причини, различни от игрите и контузиите му. Известен е и с личния си живот и приятелките си. Той направи заглавия за връзката си с Александра Роуз Кинг, Instagram звезда и модел, след като техни снимки, на които се държат за ръце, се появиха в интернет. Въпреки това, в интервю за Bleacher Report, Джими каза, че не е знаел за предполагаемата връзка, докато приятелите му не го повдигнат.

Малко след това спортните и развлекателни медии бяха залети от съобщения за връзката на Джими с порнографската актриса Киара Миа. През юли 2018 г. в интернет изтекоха снимки и видеоклипове на двамата, които се хранят в луксозен гръцки ресторант. Някои фенове и експерти го наказаха, че излиза с възрастна знаменитост. Няколко негови началници и колеги обаче го подкрепиха, твърдейки, че романтичният му живот не е повлиял на работата или екипа му. Джими не отрече или потвърди връзката си с Киара, но каза в интервю, че ще бъде по-предпазлив в разкриването на личния си живот публично в бъдеще. Но животът ми беше видян в нова светлина. Оттогава личният живот на Джими остава скрит. Не се споменава, че има приятелка или жена.

Популярни Публикации