Джим Парсънс - биография, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Джим Парсънс е добре известен в развлекателната индустрия. Той е известен американски актьор. Парсънс е най-известен с ролята си на Шелдън Купър в хитовия комедиен сериал „Теория за Големия взрив“. Тази роля му носи не само международно признание, но и няколко престижни награди. Той е вдъхновен от шоута като „Three’s Company“ и „The Cosby Show“, когато е дете, за да преследва кариера като актьор.

Бързи факти

Истинско име Джеймс Джоузеф Парсънс
Псевдоним Джим
Известен като актьор
Възраст 47-годишен
рожден ден 24 март 1973 г
Родно място Хюстън, Тексас, САЩ
Зодия Овен
Етническа принадлежност английски, шотландски, френски и немски
Националност американски
Религия християнството
Височина 6 фута 1 инч
Тегло 66 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 10
Приятелка/запознанства N/A
Съпруг Тод Спиуак
Нетна стойност 160 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, Решаване на пъзели

Кой е Джим Парсънс?

Джим Парсънс е другото име на Джеймс Джоузеф Парсънс. Милтън Джоузеф Парсънс и Джуди Ан Парсънс го раждат на 24 март 1973 г. в Хюстън, Тексас, САЩ. Баща му, президент на водопроводна компания, загива при автомобилна катастрофа през 2002 г., а майка му е учителка. Има по-малка сестра Джули Ан Парсънс, която също е учител. В момента той е на 47 години и е роден под зодия Овен.

Колко висок е Джим Парсънс?

Джим Парсънс е от американски произход и изповядва християнството. Той е англичанин, шотландец, французин и германец по етнос. Освен това той е висок 6 фута 1 инч (186 см/1,86 м) и тежи приблизително 66 кг (145 фунта). Очите му са сини, а косата му е кафява.Височината на Джим Парсънс (Източник: Instagram)

Ранно детство

Джим Парсънс получава образованието си в „Klein Oak High School“. На шестгодишна възраст той се появява в училищна пиеса и става решен да преследва актьорска кариера. След като завършва гимназия, той посещава „Университета на Хюстън“, където получава бакалавърска степен. По същия начин, за магистърската си степен, той се записва в „Университета на Сан Диего“ и завършва двугодишен курс по класически театър. Той беше запален по ученето и би се заел с докторска степен, ако имаше шанс.

С кого се среща Джим Парсънс?

Джим Парсънс е гей мъж, който има дългогодишна връзка с арт директора Тод Спиуак. Те се ожениха през май тази година.

Как Джим Парсънс преследва кариерата си?

Джим Парсънс се премества в Ню Йорк, за да продължи актьорската си кариера. Първоначално имаше трудности при намирането на работа. Започва актьорската си кариера в театрални постановки. Джим работи на Бродуей и се появява няколко пъти по телевизията. Той играе поддържащи роли във филмите „Garden State“ през 2004 г. и „Heights“ през 2005 г. Парсънс също има поддържаща роля в американския драматичен сериал „Judging Amy“, който се излъчва по мрежата на CBS. Неговият герой в сериала доказва своята стойност, когато познанията му по испански език са полезни в случай. Ейми Бренеман, Дан Футърман, Ричард Джоунс и Джесика Тък също се появиха в шоуто.

Той също се е появявал в няколко филма през годините, включително „The Big Year“ през 2011 г. и „Wish I Was Here“ през 2014 г. Той също така е предоставил разказ за епизоди на телевизионни предавания като „Eureka“ през 2011 г. и „Who Do Мислиш ли, че си?“ през 2013 г. Джим също се е появявал в редица сценични продукции, включително ключови роли в „The Normal Heart“ през 2011 г. и „An Act of God“ през 2015 г. Той имаше поддържаща роля в American от 2015 г. филм на ужасите 'Видения'.

Колко богат е Джим Парсънс?

Джим е добре позната фигура в развлекателната индустрия, която печели добре. Нетното състояние на Джим Парсънс е 160 милиона долара към 2021 г.

Популярни Публикации