Джим Кавизел - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Джим Кавийзъл е известен американски актьор. Джим Кавийзъл е най-известен с ролите си на Исус Христос във филма от 2004 г. „Страстите Христови“ и като Джон Рийз в научно-фантастичния криминален драматичен сериал на CBS Person of Interest (2011-2016). Включете се, за да научите повече за Jim Caviezel Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джим Кавийзъл
Дата на раждане: 26 септември 1968 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кери Брауит
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата сол и хартия
Родно място Маунт Върнън, Вашингтон
Националност американски
Религия Кристиян
образование Университет на Вашингтон
баща Джеймс Патрик Кавизел, старши
Майка Маги Кавизел
Братя и сестри (Четири) Ейми Кавийзъл, Ан Кавийзъл, Ерин Кавийзъл, Тимъти Кавийзъл
деца Три
Twitter Джим Кавийзъл в Twitter
Instagram Instagram на Джим Кавийзъл
Лична мрежа Лична мрежа на Джим Кавийзъл
IMDB Джим Кавийзъл IMDB
Седмица Джим Кавийзъл Wiki

Възрастта и биографията на Джим Кавизел

Джим Кавийзъл е 54-годишният а ctor. Той е роден като Джеймс Патрик Кавизел на 26 септември , 1968 г., в Маунт Върнън, Вашингтон, САЩ. Той е син на Джеймс Патрик Кавийзъл, старши, и Маги Кавийзъл. По същия начин баща му работи като треньор по баскетбол на Джон Уудън. Майка му беше театрална актриса, която по-късно стана домакиня.

Той е отгледан от три сестри, Ейми Кавийзъл, Ан Кавийзъл и Ерин Кавийзъл, както и брат Тимъти Кавийзъл.
Освен това той е от американски произход с швейцарско-румънски, словашки и ирландски произход.Височина, тегло и измерване на тялото на Джим Кавийзъл

Caviezel има фантастична личност, както и зашеметяващо тяло. Той е висок 6 фута 2 инча и тежи неизвестно колко. По същия начин той има коса с цвят на сол и пипер и лешникови очи.

Джим Кавийзъл (Източник: Getty Images)

Образование на Джим Кавийзъл

По отношение на образованието си, той посещава гимназия Маунт Върнън. След няколко години той се записва в гимназията O’Dea, за да играе баскетбол. По-късно той посещава мемориалната гимназия „Джон Ф. Кенеди“, където завършва през 1987 г. Той също така посещава колежа „Белвю“, преди да се прехвърли във Вашингтонския университет, където проявява интерес към актьорството.

Освен това той продължава образованието си в Bellevue Community College, преди да получи бакалавърска степен по драма от Университета на Вашингтон, Сиатъл. След това посещава професионалната актьорска програма на Университета на Южна Калифорния.

Кариера на Джим Кавийзъл, професионален живот

Професионалната кариера на Caviezel започва, когато той започва да играе в пиеси в Сиатъл. По-късно той се появява в „Убийство“, „Тя написа“ и „Чудните години“. Той също така изобразява Черния Джон, разбойник от Мисури, във филма за американската гражданска война Ride with the Devil (1999).

По същия начин той се появява в масовите филми Pay It Forward (2000), The Count of Monte Cristo (2002), Bobby Jones: Stroke of Genius (2004) и I Am David (2006). (2002). Той спечели признание в холивудската индустрия, след като изобрази Исус Христос във филма на Мел Гибсън от 2004 г. „Страстите Христови“. По същия начин той се появява във филмите от 2006 г. Unknown и Déjà Vu. Той изобразява Кайнан в Outlander (2008) и Исус в новозаветната аудиодрама от 2007 г. The Word of Promise, Long Weekend.

Нетната стойност на Джим Кавийзъл 2022 г

Кавийзъл е натрупал значително състояние чрез професионалната си актьорска кариера. Неговото нетно състояние се оценява на около 25 милиона долара към 2022 г. и заплатата му все още не е оповестена.

Връзки и отношения с Джим Кавийзъл

Джим е женен мъж, според състоянието на връзката му. През 1996 г. той се жени за Кери Брауит, учителка по английски в гимназията. Освен това те са доволни един от друг. Те също са отгледали три болни от рак деца от Китай. И двамата са вярващи католици, които са против абортите.

Той беше отхвърлен от Холивуд, след като изигра определящата кариерата роля на Исус Христос в противоречивата библейска драма на Мел Гибсън „Страстите Христови“. Той беше един от актьорите-сърцеразбивачи на Холивуд. Той обаче не е играл никакви роли и в момента не се забърква в скандали.

Социална медия

Джим е активен в платформи за социални медии като Twitter и Instagram. Той има голяма фен база. По същия начин той има над 10,1 хиляди последователи в Twitter и над 53 хиляди последователи в Instagram. Той няма фейсбук страница.

Факти

  1. Той е активен в социалните мрежи.
  2. В момента е женен.
  3. Джим обича да спи много.

Популярни Публикации