Джим Хофър- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Джеймс Джим Хофър е разследващ журналист, най-известен с работата си в телевизионното шоу Eyewitness News. Той е роден през ноември 1963 г. в Съединените американски щати. Той е на 58 години. Освен това той е бивш съпруг на Мика Бжежински, водеща на токшоу и журналист, най-известна с работата си в делничното сутрешно предаване Morning Joe. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Джим Хофър

Бързи факти

Пълно име: Джим Хофър
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Рождена дата 1963 г
Възраст 58 годишен
Държава: Съединени щати
Хороскоп: N/A
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Съпруга Мика Бжежински
Женен Мика Бжежински (1993)
Нетна стойност 3 милиона долара
Заплата 55 хиляди долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Сив
Статус Женен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
образование Училището по комуникация и медии на университета Темпъл
баща Сам Хофър
Майка Патриция Хофер
деца Емили, Карли Хофър
Instagram Джим Хофър Instagram

Джим Хофър Нетна стойност 2022 г

Според източници към 2022 г. Джим Хофър има нетна стойност от над 3 милиона долара, спечелен предимно чрез успешна кариера в журналистиката. По време на брака им бившата му съпруга също допринесе за увеличаването на нетната му стойност. Очаква се богатството му да се увеличи, докато продължава начинанията си.

Височината на Джим Хофър (Източник: Twitter)Джим Хофър Детство

Има много малко информация за ранния живот и семейството на Джим, както и за това как той е развил интереса си към журналистиката. След като завършва гимназия, той се записва в университета Темпъл и получава бакалавърска степен там. След това той започва професионалната си журналистическа кариера, като работи за различни местни телевизионни станции, включително WTNH-TV в Ню Хейвън, която е филиал на WABC-TV.

Как Джим Хофър преследва кариерата си? Професионален живот

През 1998 г. той се присъединява към WABC като разследващ журналист, а скоро след това се присъединява към екипа на Eyewitness News в Ню Йорк. Той изгради мандата си там, като доведе до значителни промени в различни сектори на града, включително транзитната система, особено по отношение на влаковите оператори, които нямаха лиценз, но все пак работеха. Той също така разкри голяма схема за медицинска измама в Харлем, която доведе до затваряне на измамния сайт от държавни служители, докато бяха извършени арести.

Хофер също откри недостатък в политиката на Ню Йорк за оръжията, което доведе до по-строги закони за оръжията в щата. Неговото разследване също така доведе до изслушване в Конгреса за тестване на английски пилоти на чуждестранни авиокомпании, преди да ги наеме в Съединените щати. Той също отговаряше за по-строг контрол на качеството на защитата на военните превозни средства. По време на кариерата си той е получил пет награди Еми и Националната награда Едуард Р. Мъроу за работата си по сериала Печалбата над безопасността.

Той получи престижната награда DuPont от Колумбийския университет през 2001 г. за излагането му на проблеми с данъчната сигурност на националните военноморски бази. Работата му продължи да бъде успешна и нетната му стойност нарасна значително с течение на времето, въпреки че той не си приписваше много заслуги за това, предпочитайки да се съсредоточи върху справянето с разследванията, довели до промени в политиката в страната. Въпреки многото си постижения, той може би е най-известен с приятелството си с Мика Бжежински.

Още за професията

Мика е дъщеря на покойния Збигнев Бжежински, политолог и дипломат, съветвал президентите на САЩ Джими Картър и Линдън Б. Джонсън. Тя е либерален политически коментатор и журналист, която започва кариерата си като кореспондент на CBS News. Тя присъства на събитието Ground Zero, което се проведе на полето сутринта на атаките на 11 септември. Освен това, тя се присъедини към MSNBC като водещ водещ след години в CBS, но опитът й бързо я накара да стане ко-домакин на Morning Joe с Джо Скарбъроу; тя често се вижда по време на делничните сутрешни предавания на шоуто.

Освен това тя е гостуващ сътрудник в Харвардския институт за политика в допълнение към журналистическата си работа. Тя е открит защитник на равните заплати на жените и автор на няколко книги. Първата й книга, All Things at Once, е мемоар, издаден през 2010 г. Втората й книга, Knowing Your Value: Women, Money, and Getting What You’re Worth, се фокусира върху жените и финансовите преговори. Той беше преработен през 2018 г. с много по-кратко заглавие, Know Your Value. Третата й книга, American Food Addiction and My Own, е за пристрастяването към храната. Тя е яростен противник на президента Доналд Тръмп, но е въвлечена в противоречия през цялата си кариера.

За кого се ожени Джим Хофър? Връзка и дела

По отношение на личния й живот е известно, че Джим се е запознал с Мика, докато и двамата са работили за WTIC-TV в началото на кариерите си. Те се женят през 1993 г. и имат две дъщери. Всичко вървеше гладко в отношенията им, докато съпругата му не започна да се появява в Morning Joe. Докато в началото нещата вървяха добре, започнаха да се разпространяват твърдения, че Бжежински и Скарбъроу имат афера. Това твърдение доведе до разпадането на брака й, което доведе до развода им през 2016 г.

Твърденията по-късно бяха потвърдени, когато Мика се сгоди за своя съ-водещ Джо Скарбъро на следващата година, което намекна, че са започнали връзката си, докато тя все още е била омъжена. През 2018 г. те се ожениха във Вашингтон, окръг Колумбия.

Джим вече е ерген и живее в Манхатън. В свободното си време той обича да кара колело и да разглежда града. Той също така обича физически дейности като бягане и плуване, както и пътувания и е пътувал до много различни части на света. Той, както много други журналисти, е много активен онлайн чрез акаунти в социалните медии, особено в Twitter и Facebook.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 9.
  2. Обича колоезденето.
  3. Любимата му храна е пуешкото.

Популярни Публикации