Джилиан Меле- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, кариера

Джилиан Меле е едно от най-разпознаваемите лица на Fox Network. Джилиан Меле е водеща на Fox News Channel и член на франчайза на шоуто Fox and Friends на Fox News Channel. Освен това, тя е работила като съ-домакин на Comcast Sports Network’s Breakfast on Broad, както и на каналите NBC 10, TCN Network, WAGM-TV и WIVT. Научете всичко за Джилиан Меле - биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина

Бързи факти

Пълно име: Джилиан Меле
Дата на раждане: 17 септември 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: журналист, водещ, ко-водещ
Държава: Съединени щати
Височина: 14 фута 5 инча (4,39 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 900 хиляди долара
Заплата k-k
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-24-36
Родно място Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност Индианец
образование La Salle College, University of Scranton
баща Скъпи Томас
Майка Розана Меле

Биография и ранен живот

Джилиан Меле е роден на 17 септември 1982 г. в Пенсилвания, Съединени американски щати. Тя е на 39 години към 2021 г. Нейната зодия е Дева. Тя е дъщеря на Томас и Розана Меле. Майка й е дипломирана медицинска сестра, а Меле е изключително близка с майка си. По същия начин тя има двама братя, но тяхната самоличност не е разкрита.

Тя говори с индиански акцент и е от американски произход. От дете е пленена от танците. В резултат на това Меле придобива опит в различни танцови стилове, включително степ, джаз и балет. Меле учи балет в продължение на 13 години, но никога не се смяташе за добра танцьорка, което я накара да се занимава със спорт.В момента тя обича голф, фотография и трекинг. Меле е изкачвал планината Синай в Египет и също така е преминал през по-голямата част от Големия каньон. Обсъждане на нейната образователна история. Тя получава бакалавърска степен по изкуства и комуникации от La Salle College през 2005 г. Освен това Меле прекарва две години, изучавайки комуникация в университета в Скрантън.

Височина и тегло на Джилиан Меле

Зашеметяващата котва има стройна физика. Тя е висока 5 фута и 8 инча (173 см). Меле има фигура на пясъчен часовник и тежи 59 килограма (129 фунта). По същия начин тя е естествено блондинка с кафяви очи. Освен това размерът на сутиена й е 34, докато талията й е 24, а бедрата й са 36. Размерът на обувките й е 7 в Съединените щати, а размерът на роклята й е 6. (САЩ).

кариера

За да започне кариерата си в журналистиката, Джилиан Меле стажува в Comcast Sportsnet във Филаделфия. Меле започва кариерата си като ко-водещ на вечерните новини, а по-късно като спортен водещ и репортер на делничните новини в WASM-TV в Мейн.

Кариерата на Меле стартира, когато тя се присъедини към NBC 10 WCAU-TV като журналист. Тя отразява различни местни събития, включително новини за спорта и трафика. Меле успя да си създаде име и слава, когато се присъедини към NBC, както се вижда от многобройните й награди за нейните репортажи и журналистика.

Освен това Меле се появи в различни предавания и беше гост и водещ на „Breakfast on Broad“. Освен това Меле заема същата позиция седем години подред, преди да се премести във Fox News. Тя е съ-домакин на „Fox & Friends First“ и често е представяна в новинарските сегменти. Освен това тя пътува и прави репортажи от терена. Меле също е отразявала големи природни бедствия и спортни събития. Меле пътува до Маями, за да отрази урагана, а след това до Лас Вегас, за да отрази масовата стрелба през 2017 г.

Кариерата на Меле в спорта започва през 2018 г., когато тя отразява парада на шампионата на Филаделфия Ийгълс за Супербоул за Fox. Досега тя си сътрудничи с редица известни журналисти и репортери, включително Трейси Караско, Хедър Чайлдърс, Карли Шимкус и Джаки Ибанез.

Джилиан Меле Нетна стойност

Джилиан Меле е известен водещ и репортер. Меле е натрупала значително богатство в резултат на усърдието и отдадеността си на професията си. Меле е успяла да поддържа комфортен стандарт на живот единствено с доходите си.

Според някои източници, Нетната стойност на Jillain се оценява на около 900 000 долара към 2022 г . Обикновено един водещ печели между 000 и 000 на година. В резултат на това годишната й заплата попада в диапазона.

Джилиан Меле Гадже и срещи

Успешната водеща поддържа здравословен баланс между професионалния и личния си живот и в резултат на това няма информация за личния й живот. Изглежда, че тя не желае личният й живот да бъде разкрит публично.

Меле също не е разкрила нито една от връзките си. В момента тя не е омъжена. Предишните й връзки и раздяла остават неизвестни на никоя платформа.

Популярни Публикации