Джилиан Хол- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Джилиан Хол е известен професионален борец и певец от Съединените щати. Джилиан Хол е добре известна с времето си като борец.

Бързи факти

Пълно име: Джилиан Хол
Дата на раждане: 06 септември 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: професионален борец и певец
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Закари Фароу
Развод Тим Хол, Майк Фарол
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 36-26-36 инча
Родно място Ашланд, Кентъки
Националност американски
образование Гимназия на окръг Грийнъп
баща Стивън Гиленхал
Майка Наоми Фонър
деца две (дъщери: Виктория и Вайълет Елиз Фароу)

Биография на Джилиан Хол

Джилиан Хол е родена на 6 септември 1980 г. Тя е на 41 години и е родена под знака на Дева. Джилиан Фей Хол е пълното й име. Нейното родно място е Ашланд, Кентъки, САЩ. По същия начин нейните родители са Стивън Гиленхал (баща) и Наоми Фонър (майка) (майка).

Образование на Джилиан Хол

Джилиан Хол получи дипломата си от Greenup County High School. За съжаление няма много налична информация за нейния колеж. Тя също беше мажоретка като тийнейджърка, а освен това тренираше и гимнастика. Тя обаче напусна колежа, за да преследва мечтата си да стане професионален борец.Височина, тегло на Джилиан Хол

Джилиан Хол е висок 5’6″ (168 см). По същия начин той тежи около 58 килограма (128 паунда). Тази прекрасна дама има прекрасни сини очи и руса коса. По същия начин нейните измервания на гърдите-талията-ханша са 36-26-36 инча.

  Джилиан Хол

Джилиан Хол (Източник: Twitter)

кариера

Джилиан Хол прави своя професионален кеч дебют през 1998 г. като Macaela Mercedes, родом от Лос Анджелис, Калифорния, и Луисвил, Кентъки, САЩ. Там тя беше представена като злодей. Този индивид спечели множество титли в независимата верига. Тя също спечели титлите на Женския съюз по борба (WWA) и Професионалната асоциация по борба за момичета (PGWA) (PGWA).

Хол спечели множество шампионати, преди да се присъедини към Ohio Valley Wrestling под истинското си име през 2003 г. Този кечист направи своя дебют в SmackDown като фиксатор на фракцията MNM. По същия начин, след като напусна MNM, тя работи като консултант по имиджа на Джон Брадшоу Лейфийлд, насочвайки го към WWE United States Championship на WrestleMania 22.

По същия начин, тя се превърна в персона на ринга като глуха певица през февруари 2007 г. По същия начин, този кечист беше призован в Raw през юни 2007 г., където се появи в много отборни мачове, след като се обедини с Мелина. В допълнение, през октомври 2009 г., Хол спечели WWE Divas Championship, но го загуби на следващата вечер от Melina.

Нейният договор с WWE беше прекратен през ноември 2010 г. След това тя направи две изяви в WWE, първото на Raw Reunion през 2019 г. и второто на Royal Rumble през 2021 г. По същия начин, след появата й на Raw Reunion 2019 г., WWE официално призна Джилиан Хол за легенда. Тя също се бори в независимата верига от 2010 г.

Джилиан Хол Съпруг, брак

Когато се омъжва за Тим Хол на 19-годишна възраст, тя законно променя фамилното си име от Флетчър на Хол. Тим е Малкият Тим, независим борец. Тя обаче е разведена и има дъщеря на име Виктория от брака си. Хол се омъжи за Майк Фарол на сватба в Лас Вегас на 10 септември 2010 г.

Тази знаменитост обяви през февруари 2011 г., че очакват първото си дете заедно, но спонтанен аборт 14 седмици по-късно. Тя беше арестувана и обвинена в Батерии в Ориндж Сити, Флорида на 23 април 2012 г.

Тя се разведе отново с Майк малко след това, през 2012 г. Вайълет Елиз Фароу, второто дете на Хол, се роди на 3 март 2020 г. Закари Фароу е нейният настоящ съпруг.

Нетната стойност на Джилиан Хол

Джилиан Хол трябва да е направил много пари като борец. Тя със сигурност води охолен начин на живот. Хол, от друга страна, има нетна стойност от около 2 милиона долара.

Популярни Публикации