Джили Мак – Всичко за съпругата на Том Селик

Джили Мак е добре известна британска актриса, която се е появявала в телевизионни предавания като Magnum P.I. (1980), Silverfox (1991), Frasier (1993) и The Adventures of Nicholas at Roaring Camp (1996). Джили Мак е съпруга на известния американски актьор и продуцент Томас Уилям Селек, по-известен като Том Селек.

Бързи факти

Пълно име: Джили Мак
Дата на раждане: 25 декември 1957 г
Възраст: 63 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Държава: Англия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 7 август 1987 г
Съпруг Томас Уилям Селек
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 35-27-36
Родно място Девайз, Уилтшър
Националност британски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия християнство
деца Едно (Хана Маргарет Селек)

Биография и ранен живот на Джили Мак

Джили Мак е родена като Джили Джоан Мак на 25 декември 1957 г. в Девайз, Уилтшир, Англия. Израснала е в семейство от средната класа. По същия начин тя е от етнически бял кавказки произход. Тя е от британска националност и следва християнската вяра. Нейната зодия е Козирог и е на 62 години.

След като се срещат от началото на 80-те години на миналия век, тя се омъжва за известния американски актьор Томас Уилям Селек през 1987 г. Те се срещат, след като Том се влюбва, след като я вижда да играе в мюзикъла „Котки.“ Селек преди това се жени за Жаклин Рей от 1970 до 1982 г. и двамата имат син на име Кевин Селик. Хана Маргарет Селек, нейната красива дъщеря, е родена на 16 декември 1988 г. от нея и Том. Учила е в родния си град. Тя обичаше да танцува и започна да взема уроци по танци от ранна възраст. Джили играе и в театри в Обединеното кралство, където открива страстта си към актьорството. Тя стана известна, след като се появи в хитовия бродуейски мюзикъл „Котки“. Той привлече много актьори и именно там тя срещна своя любовник и бъдещ съпруг Том Селек.Височина и тегло на Джили Мак

Джили е висока 5 фута 5 инча (165 см) и тежи 55 кг (121 фунта). Жизнените й показатели са 35-27-36 и носи обувка с размер 6 (UK). Косата й е руса, а очите й са сини.

Професионалният живот на Джили Мак

Тя роди бебе година след брака си, след като се омъжи за определен период от време. Тогава тя започна да се занимава със семейството си, прекарвайки по-голямата част от времето си с тях, като се грижи за техните нужди и ги подкрепя. Джили, от друга страна, можеше да бъде успешна като съпруга си Том, ако беше продължила кариерата си след раждането, което не беше. Но Том винаги й е приписвал заслугите за успеха си и тя постоянно е в светлината на прожекторите като любяща съпруга на такава знаменитост.

Тя преследва мечтата си да стане актриса, като играе в театри в Обединеното кралство. Тя стана известна, след като се появи в постановката на Бродуей „Котки“. Тя стана изключително популярна в Англия благодарение на изпълнението си в този мюзикъл и привлече много американски актьори. По същия начин тя срещна Том Селек. По същия начин тя пътува с Том до Съединените щати и е била виждана с него няколко пъти. Тя също така режисира, за да получи мека роля в „Magnum P.I.“, шоу, в което Том играе основна роля.

Освен това, нейната актьорска кариера се ограничава до няколко гостувания в предавания като „Спешна помощ“ и „Приказки от Тъмната страна.“ Тя също се е появявала в хитови телевизионни предавания като „Сребърна лисица“ и „Приключенията на Николас в Ревящия лагер“. С течение на времето тя се задоволи, като прекарва по-голямата част от времето си със семейството си и се грижи за нуждите на членовете на семейството си.

Нетна стойност на Джили Мак

Тя беше фантастична актриса, преди да реши да посвети живота си на семейството си. Тя се появява в няколко филма, включително Magnum, P.I. (1980), Силвърфокс (1991) и Фрейзър (1993). (1993). Смята се също, че Джили Мак има нетна стойност от 10 милиона долара към октомври 2022 г.

Съпруг и брак

Джили е предана съпруга, която е омъжена за съпруга си знаменитост Том Селик от 33 години. В езерото Тахо, Невада, двойката се ожени в параклиса на Чериуудския водопад. Сватбата се състоя на 7 август 1987 г.

Преди това Том беше женен за Жаклин Рей от 15 май 1971 г. до 10 август 1982 г. Двамата се разведоха, но заедно имат син на име Кевин. Когато тя срещна Том, той беше 38-годишен разведен. Когато Том беше удостоен със собствена звезда на Холивудската алея на славата, двамата бяха видени заедно на червения килим. По онова време връзката им беше напълно лична. На следващата година братът на Том съобщи новината за брака им след частната церемония, което изненада мнозина!

В момента тя и Том имат дъщеря, която е родена през 1988 г. Тяхната дъщеря Хана е шампион по конен спорт, спечелила много медали от международни състезания. По същия начин нейният доведен син Кевин последва стъпките на баща си и стана успешен актьор с американската рок група Tonic.

Популярни Публикации