Джил Тавелман- Възраст, съпруг, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Джил Тавелман е известна американска знаменитост, която е най-известна като бившата съпруга на носителя на награда 'Грами' изпълнител Фил Колинс и майка на актрисата Лили Колинс. Фил Колинс също е бил женен и разведен три пъти. Разгледайте Wiki на Джил Тавелман, биография, възраст, височина, тегло, съпруг, деца, телесни измервания, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Джил Тавелман
Псевдоним Джил
Известен като 1. Съпруга на Фил Колинс
2. Майката на Лили Колинс
Възраст 66-годишен
рожден ден 9 април 1956 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Знак за раждане Овен
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 65 кг (143 фунта)
Измервания на тялото прибл. 36-32-39 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
деца Лили Колинс
Съпруг/съпруга Фил Колинс (разведен)
Нетна стойност прибл. млн. (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Джил Тавелман, възраст и националност

Коя е Джил Тавелман? Нейната рождена дата е 9 април 1956 г. Тя е на 66 години . Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Овен. Тя е родена в град Лос Анджелис, Калифорния. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието, тя има добро образование.

Освен това знайте за нетната стойност, биографията, възрастта, националността и етническата принадлежност на Мона Мацуока .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Джил Тавелман? Тя е висока 5 фута 6 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 65 кг. Размерите на тялото й са 36-32-39 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.

  Джил Тавелман

Джил Тавелман позира за снимка Източник: Google

Нетната стойност на Джил Тавелман 2022 г

Каква е нетната стойност на Джил Тавелман? Преди това тя беше президент на Клуба на жените в Бевърли Хилс. Съобщава се, че нетното състояние на Джил Тавелман е повече от 25 милиона долара (USD) към октомври 2022 г.

Съпруг, брак и семейно състояние

Кой е съпругът на Джил Тавелман? Фил Колинс беше неин съпруг. През 1984 г. двойката се жени. Двамата имат една дъщеря, актрисата Лили Колинс (родена през 1989 г.). Бракът на Колинс имаше проблеми, кулминацията на които беше, че Колинс имаше афера с Лавиния Ланг, бивша съученичка от театралното училище, два пъти по време на пътуване с Genesis през 1992 г. Преди това те бяха сгодени, но годежът им приключи, преди да се оженят. Колинс публично разкрива през 1994 г., че е влюбил Тейвелман и е подал молба за развод, която е финализирана през 1996 г. Колинс се съгласява да плати на Тейвелман £17 милиона като част от споразумението.

Факти

  • На 5 декември 1996 г. Джил Тавелман и нейният съпруг подават молба за развод.
  • Тя е най-известна като майка на актрисата Лили Колинс.
  • Майката и бащата на Джил бяха канадски еврейски имигранти, които дълги години имаха фирма за мъжко облекло в Бевърли Хилс, Калифорния.
  • Тя не е в никакви уебсайтове на социални медии.
  • Тя е голям любител на животните.

Прочетете също за нетната стойност на Sherrill Redmon, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността .

Популярни Публикации