Джил Роудс - Всичко за бившата съпруга на Шон Ханити

Джил Роудс работи професионално като колумнист, автор и журналист. Повече от три десетилетия жена активно отразява въпроси като начин на живот, социални и политически лидери. Шон Ханити, от друга страна, е известен като една от най-големите звезди на Fox и важен социално-политически анализатор.

Бързи факти

Пълно име Джил Роудс
Първо име Джил
Фамилия Родос
Професия Бивша съпруга на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Град на раждане Алабама
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Семейно положение Разведена
Съпруг Шон Ханити
Без деца две
нетна стойност 5000000
Религия християнството
Височина 163 см
Тегло 55 кг
нетна стойност 5 милиона долара
Дата на раждане 27 август 1962 г
Възраст 60 години

Шон Ханити се разведе с дългогодишния си брак.

Шон и Джил вече не са женени, но са решили да замълчат, след като разводът им приключи. Въпреки това те се съгласиха да си сътрудничат в полза на децата си. Те бяха постигнали мирни споразумения преди четири години. В резултат на това те развиха дълбока връзка с децата си като родители. Без съмнение предишната двойка спази обещанието си.

Според един вътрешен човек, бившата двойка все още е в добри отношения, тъй като са забелязани да обядват със семейството си и да посещават тенис игри за децата си, а Шон все още поддържа тясна връзка със семейството на дамата.Кога Шон и Джил бяха представени за първи път?

Бившата двойка се запознава в Алабама през 1991 г. По това време Шон работи за местна радиостанция, а Джил е репортер за Huntsville Times. Шон спомена, че Джил е била опитна и че се е влюбил в нея, след като е видял малко изображение в нейната колона.

Причината за развода

Когато двойката реши да направи връзката си законна, много хора, включително свещеникът, който служи на сватбата им, посъветваха Джил да не се жени за мъж от Ню Йорк. През 1993 г. те се женят. Твърди се, че когато връзката им приключи, Шон обвини безкрайното си натоварване. Той продължи да казва, че не се забави, което доведе до развода им.

  Джил Роудс

Шон продължи живота си.

Шон вече е продължил живота си, тъй като в момента се среща с другата си водеща на Fox News Ейнсли Ърхард. Преди Шон вече се беше женил два пъти, Ейнсли. Шон и Ейнсли обявиха романса си през 2020 г. Те пристигнаха на парти заедно с хеликоптер, но никой от тях не беше декларирал връзката си. Айнсли каза в едно от забележките си, че в момента е напълно фокусирана върху родителството на бебето си.

Не само това, но жената твърди, че всички във Fox News ще хвалят Шон като прекрасно човешко същество и че всеки, с когото избере да се среща в живота си, ще бъде истински късметлия, и тя потвърждава, че не излиза с никого в момента.

Шон вярва, че журналистиката е на изчезване.

Шон разкри някои от ранните си работи в едно от интервютата си. Той твърди, че е работил като мияч на чинии, когато е бил на дванадесет, готвач, когато е бил на тринадесет, момче в автобуса, сервитьор и барман в продължение на много години. Той също така обсъди как е паднал от покрива, докато извършва покривни работи и как се е научил да монтира керемиди през целия си живот.

  Джил Роудс

Той описва тези години като десетилетия от живота си. Шон призна, че индустрията на журналистиката вече е мъртва и нацията преживява информационна криза. Въпреки това, Шон признава, че има много малка възможност журналистиката да бъде възстановена.

Нетна стойност

Смята се, че нетната стойност на Джил Роудс е 5 милиона долара поради работата й като автор и журналист в медийните пространства на радиото и телевизията. Бившият й съпруг притежава общо 90 милиона долара, които са създадени от годишната му заплата от 36 милиона долара.

Популярни Публикации