Джил Николини- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Джил си направи име в света на телевизионната журналистика през последните години, благодарение на изключителните си способности и отдаденост. Тя започва кариерата си в малка радиостанция, но става известна, когато се присъединява към WPIX 11 през 2017 г. като сутрешните новини, репортер на трафика. Научете повече за Jill Nicolini Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Джил Николини
Професия Журналист Репортер
Рождена дата 10 януари 1978 г
Възраст 43 годишен
Родно място Фармингвил, Ню Йорк, САЩ
Пълно име Джил Николини
Зодия Козирог
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност 500 000 долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 56 кг
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Тъмно кафяво

Коя е Джил Николини? Възраст и биография

Джил Николини беше роден на 10 януари 1978 г. във Фармингвил, Ню Йорк, САЩ. Тя е 43 години . Тя е дъщеря на Мишел Николини, която почина през 2017 г. след битка с рак на белите дробове, а името на баща й не е разкрито пред обществеността. Джил посещава гимназия Sachem North, където завършва през 1996 г. След това се записва в университета Stony Brook, където остава една година, преди да започне работа за радио WBLI, базирано в Лонг Айлънд. Въпреки това три години по-късно тя се записва в Нюйоркския технологичен институт, където получава диплома по комуникационни изкуства.

Как Джил Николини преследва кариерата си? Професионален живот

Както беше посочено по-рано, тя работи за WBLI Radio, преди да премине към LI News Tonight, след като се записа в Нюйоркския технологичен институт. Тя беше наета като говорител за отбора на Националната хокейна лига на Ню Йорк Айлендърс (НХЛ) през 2001 г., както и като танцьорка за футболния отбор на Ню Йорк Драконс Арена. Николини скоро се озова пред камерата като репортер по трафика за Metro & Traffic и Weather Channel на Лонг Айлънд, както и за News 12/Long Island.Кариерата й прави крачка напред, когато позира гола за Playboy през 2001 г., а две години по-късно участва в риалити шоуто Married by America, където е обявена за победител; обаче тя не се омъжи след края на шоуто.
Тя продължи кариерата си и беше наета като нов сутрешен репортер на WPIX за трафика през делничните дни през 2004 г. Тя също така работи като заместващ водещ, водещ на прогнозата за времето и репортер, както и като интервюиращ водещи знаменитости в развлекателната индустрия.

Нейната роля в WPIX се разви с течение на времето и тя беше разположена в Ирак за коледните празници през 2009 г. и 2010 г., където отговаряше за подпомагането на войските да се свържат отново със семействата си в Съединените щати чрез сателитна връзка. Тя напусна WPIX през 2011 г., за да работи като развлекателен репортер за WNYW Fox 5. Джил стана репортер по трафика и заместващ водещ в предаването From The Couch на WLNY-Live TV две години по-късно. След това тя се присъединява към WCBS-TV, където също работи като репортер по трафика за News This Morning на CBS 2, преди да се върне в WPIX през 2017 г. и да продължи да работи за станцията.

Нетна стойност на Джил Николини 2022 г

Джил е работила за редица радио и телевизионни станции от началото на кариерата си, но е прекарала по-голямата част от времето си в WPIX, което е допринесло значително за нейното богатство. И така, чудили ли сте се някога какво е нетното състояние на Джил Николини към началото на 2021 г.? Според авторитетни източници нетното състояние на Николини може да достигне 500 000 долара към 2022 г. Нейното богатство несъмнено ще се увеличи през следващите години, ако приемем, че тя успешно продължи кариерата си.

С кого се среща Джил Николини? Връзка и дела

Тя не беше много откровена относно личните си начинания, но научихме няколко неща за нея. Джил има история на връзки, включително една с Антъни Кумия, водещ на радиошоуто на Опи и Антъни, и друга с Джоузеф Ди Вирджилио, мениджър на хедж фондове.

Джил роди първото си дете, син на име Остин Томас, през 2014 г. и макар да не разкри веднага баща му, по-късно стана ясно, че той е търговският представител Питър Хачадуриан. През 2017 г. те посрещнаха второто си дете, син на име Джаксън Хенри.

Социална медия

Популярността на Джил нарасна в социалните медийни платформи, особено във Facebook и Instagram, въпреки че е активна и в Twitter.

Официалната й страница във Facebook има над 50 000 последователи, а акаунтът й в Instagram има 19 000 последователи, които тя използва, за да споделя подробности от личния и професионалния си живот, както и снимки, на които е с децата си. Джил може да бъде намерена и в Twitter, където има над 14 000 последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Нейният щастлив цвят е лилав.
  3. Тя обича понички.

Популярни Публикации