Джиджи Робинсън - Wiki, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Джиджи Робинсън е плуващ модел на American Sports Illustrated и виден разработчик на дигитално съдържание, дигитален артист, активист за хронични заболявания и психично здраве. Давала е интервюта във Fox News, Forbes и няколко други известни новинарски издания. Тя е инструктирала други как да правят пари онлайн. Джиджи притежава своя собствена творческа медийна фирма, която предоставя материали на някои от най-известните дигитални платформи в света.

Бързи факти

Рождено име Джиджи Робинсън
Псевдоним Зъб
Популярни за Създаване на цифрово съдържание
език Английски
Сегашен адрес Ню Йорк
Място на раждане Ню Йорк
Дата на раждане През 1999г
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Училище Гимназия Fiorello H. LaGuardia
университет 1. Моден технологичен институт
2. Университет на Южна Калифорния
образование 1. Бакалавър по изящни изкуства по дизайн и фотография
2. Магистър по иновационен дизайн, бизнес и технологии
Професия Създател на цифрово съдържание
Зодия Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност милиона USD (приблизително)
Сексуалност Направо
Пол Женски пол
Болест Синдром на Ehlers Danlos, Синдром на активиране на мастоцитите и Синдром на постурална ортостатична тахикардия.
Подкаст ГИГИ-РОБИНСЪН
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг

Възраст и ранен живот на Джиджи Робинсън

Джиджи Робинсън е роден в Ню Йорк през 1999 г . Тя каза, че когато е била на 11 години, е била диагностицирана с хроничните заболявания Синдром на Ehlers Danlos, Синдром на активиране на мастни клетки и Синдром на постурална ортостатична тахикардия. Джиджи се бореше много в резултат на това заболяване и беше на ръба да се откаже от живота и страстта си. Тя обичаше да плува и участваше в състезания по плуване, преди да бъде засегната от заболяване. Тя се отказа от плуването и започна да учи фотография.

Джиджи е завършила гимназия Fiorello H. LaGuardia през 2016 г., според нейната страница в LinkedIn. На следващата година тя учи фотография в Fashion Institute of Technology за една година. През 2017 г. тя решава да следва бакалавърска степен по изящни изкуства по дизайн и фотография, която ще завърши през 2020 г. Джиджи Робинсън, на 23 години, сега получава магистърска степен в Университета на Южна Калифорния. Тя ще получи магистърска степен по иновационен дизайн, бизнес и технологии през май 2023 г.Височина и тегло на Джиджи Робинсън

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джиджи Робинсън е висока 5 фута 4 инча и тежи около 62 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Джиджи Робинсън

Нетната стойност на Джиджи Робинсън

Колко е нетната стойност на Джиджи Робинсън? Обширният й опит в създаването на Gigi съдържание, фотографията, дигиталния маркетинг и други области й осигурява приличен живот. Джиджи е милиардер на 23 години. Към октомври 2022 г. тя вече има нетна стойност от 3 милиона щатски долара, които е придобила от фирмата си It’s Gigi.

кариера

Джиджи е професионален фотограф, преминал стажантски програми в много известни фотографски студия. Тя беше фотограф, но трябваше да спре заради болестта си. След това тя се прехвърли към работни места за създаване на съдържание. Джиджи започна, като работи с Movers+Shakers в продължение на 5 месеца върху публикация в TikTok. Тогава Джиджи напусна работата си и започна да създава свои собствени материали в TikTok. Тя използва TikTok от юли 2020 г. Като свободна практика Джиджи създава статии за различни бизнеси. Освен това през 2016 г., докато е още в гимназията, тя създава своята марка Its’ Gigi.

Тя използва своите фотографски способности и цифрови активи за международно признати марки в своята фирма. Сега тя е наета като публичен говорител чрез своята фирма It’s Gigi. Джиджи изнася лекции по различни теми, включително психично здраве, образ на тялото и технологии в социалните медии. Тя посети няколко организации и училища, за да обсъди тези въпроси. Нейната организация се управлява от компетентни служители, които са посветени на създаването на етично и целенасочено съдържание за добре известни компании като Tinder, Spotify, Best Buy и други. Любовта на Джиджи Робинсън към производството на съдържание е последователна от началото на нейната професия.

Джиджи Робинсън Гадже и срещи

С кого се среща Джиджи Робинсън? Джиджи все още е необвързана и не е поддържала никакви връзки. Преди това тя сподели снимка в Instagram с мъж на име Джъстин Шулсон. Джъстин изглежда най-близкият й спътник. Джъстин търси кариера като актьор и е завършил обучението си по актьорско майсторство в драматичното училище за актьорско студио на Pace University. Освен това, никаква информация за връзката или аферите на Джиджи не е достъпна в обществото.

Популярни Публикации