Джесика Преслер - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Джесика Преслър е известен журналист, автор и писател от Съединените щати. Тя стана известна, когато парчето й The Hustler At Scores беше номинирано за награда на Националното списание, а филмът Hustler в крайна сметка беше направен в чест на статията на Джесика от 2015 г.

Прочетете също -

  • Ella Baig Wiki, възраст, нетна стойност
  • Ванс Смит Възраст, съпруга, нетна стойност, Wiki

Бързи факти

Пълно истинско име Джесика Преслър
Псевдоним Джесика
Популярни за Нейните статии
език Английски
Зодия Не се знае
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Нетна стойност 800 хиляди долара
Алма матер Университет Темпъл
Име на училище Местна гимназия
образование Завършил бакалавърска степен по английски език
Възраст (към 2022 г.) 43-44 години.
Професия Писател, журналист
Дата на раждане ч/б 1977-1978
Място на раждане Марбълхед, Масачузетс, САЩ.
Сегашен адрес Куинс
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг

Възраст и ранен живот на Джесика Преслър

Джесика Преслър е родена в Марбълхед, Масачузетс, САЩ. В момента тя е на възраст между 43-44 години. По-рано беше казано, че тя се е преместила във Филаделфия след няколко години от раждането си и впоследствие в Ню Йорк за бизнес. Тя продължава образованието си във Филаделфия и получава бакалавърска степен. на английски от Temple University. В момента живее в Куинс, след като е работила дълги години като журналист и писател.Височина и тегло на Джесика Преслър

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джесика Преслър е висока 5 фута 3 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

  Джесика Преслър

Нетна стойност на Джесика Преслър

Колко е нетната стойност на Джесика Преслър? Джесика е написала няколко приказки, много от които е продала на други продуценти. Тя изкарва добре, като публикува приказките си. Сега се смята, че нетната й стойност е 800 000 долара. Като журналист тя пътува до много места, харчейки трудно спечелените си пари. Тя е публикувала по-малко за своя заможен начин на живот и настоящи притежания в Instagram.

кариера

Професионалният опит на Джесика започва през 2007 г., когато тя започва работа като съредактор на блога Daily Intel на списание New York. След това работи за списание Philadelphia, както и като писател на свободна практика за няколко публикации за знаменитости. Публикувала е истории за известни нюйоркчани като Лин Тилтън и Антъни Скарамуч. Между изданията на The Best Business Writing се появиха няколко нейни есета. Продължавайки в работата на Джесика, през 2014 г. тя публикува статия за ученик от гимназията Stuyvesant, който беше обвинен, че е генерирал 72 милиона долара от търговия с акции. Въпреки това, тази подробност за ученика в крайна сметка се оказа невярна.

Джесика пусна есето си The Hustlers at Scores към края на 2015 г.; беше за стриптизьорки, които мамеха клиентите си за пари. През 2016 г. тя получи наградата на Националното списание за своето парче. По-късно тя продаде правата върху своя разказ на продуцента Уил Ферел и беше продуциран филм, базиран на нейната история, Hustlers. След това, през 2018 г., Джесика написа друга популярна история за измамницата от висшето общество Анна Сорокин. В момента Netflix разработва нейния разказ в телевизионното шоу Inventing Anna. Джесика също е допринесла за Elle, GQ и Smithsonian. Сега тя твърди, че е продуцент и сценарист на Inventing Anna.

Джесика Преслър Съпруг и брак

Кой е съпругът на Джесика Преслър? Джесика Уолъс, известна журналистка, е омъжена за Бенджамин Уолъс от април 2008 г. Във Филаделфия двамата имаха брак по любов. Г-н Бенджамин Уолъс е репортер. Сътрудничи на New York Magazine и Vanity Fair. Работил е за New York Magazine като писател и Vanity Fair като редактор. Преди това Бенджамин издаде книгата The Billionaire’s Vinegar: The Mystery of the World’s Most Expensive Bottle of Wine. След брака си двойката роди първото си дете - момче. Информация за хлапето им обаче липсва в медиите.

Популярни Публикации