Джесика Мелена - Уики, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Джесика Мане е съпруга на Чиро Имобиле, известен италиански футболист. Джесика Мелена също е модел и инфлуенсър.

Бързи факти

Пълно име: Джесика Мане
Дата на раждане: 17 юли 1990 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Рак
Пол: Женски пол
Професия: Модел, инфлуенсър
Държава: Италия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 23 май 2014 г
Съпруг Чиро Имобиле
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-36-34
Родно място Букианико
Националност Италиански
Етническа принадлежност италиански, испански и португалски
образование базиран в университета Център за изследователска наука, L’Aquila
Братя и сестри (едно) Лука Мелена
деца (Три) Микела Имобиле, Джорджия Имобиле, Матиа Имобиле

Биография на Джесика Мелена

Джесика Мане е роден на 17 юли 1990 г. в Букианико, регион Абруцо в Италия, провинция Киети. В момента тя е на 32 години. Имената на родителите й са неизвестни. Баща й пък бил пощальон, а майка й готвачка. Брат й се казва Лука Мелена. Тя е италианска гражданка с италиански, испански и португалски предци. Ракът е нейният астрологичен знак.

Образование на Джесика Мелена

Джесика завършва средното си образование в местен институт в Италия. Тя обичаше гимнастика и танци в гимназията. Тя напусна Италия, за да продължи обучението си в базиран в университета Център за научни изследвания в L’Aquila. Тя обаче не завърши курса и вместо това отиде да бъде с любовта си Чиро Имобиле.Джесика Мелена Височина, Тегло

Джесика е висок 5 фута 8 инча и тежи около 62 кг. Мерките на тялото й са приблизително 36-36-34. Тя има кафяви очи и същия цвят коса като мен. Размерът на обувките й е 7 (САЩ), а тя носи рокля с размер 6 (САЩ).

 Джесика Мане

Джесика Мелена (Източник: Instagram)

кариера

Професионално професията на Джесика е модел. Тя е рекламирала широка гама от марки и продукти. Тя е не само модел, но и интернет личност и инфлуенсър с голяма база от фенове.

Тя също се е състезавала в конкурси за красота. Тя беше коронясана за Мис Средиземноморие през 2009 г. Тя също така спечели лентата за глава на Мис Пежо през 2011 г. Освен това тя беше включена и в документалния филм на Spike TV Le Capitaine през 2017 г.

Нетната стойност на Джесика Мелена

Няма достатъчно информация за нетната стойност на Джесика. Чиро Имобиле, нейният съпруг, има нетно състояние от 15 милиона евро към октомври 2022 г. Годишната му заплата се оценява на 4 милиона евро.

Джесика Мелена Съпруг Брак

Чиро Имобил е съпругът на Джесика Мелена . Джесика и Чиро се срещнаха за първи път в ресторант през 2012 г. и излизаха две години. Те се ожениха на 23 май 2014 г. в Букианико, нейния роден град. Тя е майка на три деца, един син и две дъщери.

Микела Имобиле, първото й дете, се роди през юни 2013 г. Тя роди второто си дете, Джорджия Имобиле, през юни 2015 г. и третото си дете, Матиа Имобиле, през септември 2019 г. Джесика успя да поддържа чист публичен имидж през годините . Никога не е имало слухове за нея.

Популярни Публикации