Джесика Кастеланос- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Джесика Кастеланос е известен търговец във Флорида, графичен дизайнер и съпруга на знаменитост. Джесика Кастеланос придоби известност след връзката си с бейзболния играч от Висшата лига Никълъс Кастеланос.

Бързи факти

Пълно име: Джесика Гомес
Дата на раждане: 09 януари 1993 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Съпруга на знаменитост, маркетинг мениджър, дизайнер
Държава: Съединени щати.
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Николас Кастеланос
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 36-26-35
Родно място Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Международен университет във Флорида
баща Енрике Джей Гомес,
Майка Мария Гомес
Братя и сестри Енрике Дж. Гомес младши

Биография на Джесика Кастеланос

Джесика Кастеланос е родена във Флорида на 9 януари 1993 г. Тя е на 28 години и е зодия Козирог. Джесика Гомес е пълното й име. Тя е родена в кавказко семейство от горната средна класа. Освен това тя е родена от Енрике Дж. Гомес и Мария Гомес. Родителите й, заедно с по-големия й брат Енрике Дж. Гомес младши, я научиха на ценни житейски уроци. Освен това Джесика и Енрике споделят много спомени от детството. Джес е християнин от религиозна гледна точка.

Преминавайки към образованието си, Джесика завършва частна гимназия в родния си град. Преди това е посещавала училище заедно с по-големия си брат Енрике. Джес продължава образованието си след гимназията, като се записва във Флоридския международен университет. Освен това съпругата на играча на MLB получи бакалавърска степен през 2016 г.  Възраст на Джесика Кастеланос

Височина и тегло на Джесика Кастеланос

По отношение на телесните мерки съпругата на Ник има доста добре оформена и поддържана физика. Тя е висока приблизително 5 фута и 8 инча. По същия начин тя има слабо телосложение, тежащо приблизително 655 кг.

Тя е изключително загрижена за физическото и психическото си здраве и затова се занимава с редовни тренировки и медитация, за да поддържа оптимално здраве. Освен това тя има добре извито тяло с дължина 36-26-35 инча. По същия начин тя носи сутиен 35B. Освен това Джес носи обувки с размер 6 и рокли с размер 7 (САЩ). Освен това съпругата на знаменитостта има зашеметяващи черни очи и кестенява коса, които идеално допълват ежедневното й облекло.

кариера

Джесика Кастеланос основава своята фирма за маркетинг и дизайн, Always Social, след дипломирането си. Тя е маркетинг мениджър и дизайнер на компанията. Освен неговата, няма информация за нейната кариера.

Партньорът й пък е световноизвестен играч от Мейджър Лийг Бейзбол. Той беше избран от Детройт Тайгърс като 44-ия избор в бейзболния драфт на Мейджър лийг през 2010 г. Никълъс се появи в седем мача за Gulf Coast Tigers и West Michigan Whitecaps от Class A Midwest League. Кастеланос направи своя дебют във Висшата лига като ляв краен играч.

Неговият пробив сезон дойде след а.302 среден резултат, 17 хоумръна и 52 RBI. Той стана първият играч, участвал в повече от 100 ръна след Мигел Кабрера.
Кастеланос излезе 5-към-5 с пет RBI през миналия сезон, първата му игра с пет удара и висока средна стойност за вата от 298 в кариерата. Той също така удари 23 хоумръна и участва в 89 ръна. Той удари .289 през 2019 г., с 27 хоумръна, 73 RBI и водещи в MLB 58 удвоявания.

Нетна стойност на Джесика Кастеланос

Джесика Кастеланос е спечелила малко състояние от своя болногледач. Маркетинг мениджърката и дизайнерка пък все още не е обявила пред медиите годишния си доход и заплата. Според източници тя има нетна стойност от приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г. За разлика от това нейният принтер Ник се оценява на нетна стойност от около 10 милиона долара.

  Джесика Кастеланос нетна стойност

Джесика Кастеланос

Джесика Кастеланос Съпруг, брак

Що се отнася до състоянието на връзката й, Джес е омъжена жена с права сексуална ориентация. Тя придоби известност в резултат на връзката си с бейзболния играч от Мейджър Лийг Никълъс Кастеланос. Двойката започна да се среща през 2017 г., една година след развода на Ник от бившата му съпруга. Освен това, Джес и Ник се грижат за Лиъм на бившата приятелка на Ник. Наистина, Джес има силна връзка с Лиъм.

Популярни Публикации