Джесика Гадсдън - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Charlamagne е съкращение от Charlamagne Tha God е известен радио и телевизионен водещ, но какво знаем за съпругата му, Джесика Гадсдън ? Колко деца имат? Джесика, с какво си изкарваш прехраната? Нека да разберем какви са отговорите. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Джесика Гадсдън

Бързи факти

Пълно име: Джесика Гадсън
Рождена дата: 29 ноември 1981 г
Възраст: 40 годишен
Пол: Женски пол
Професия: Фитнес треньор
Държава: Съединени Американски щати
Хороскоп: Стрелец
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Женен Шарламан Богът
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Южна Каролина
Статус Женен
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
образование MBA степен, бакалавърска степен по журналистика и масова комуникация

Коя е Джесика Гадсдън? Биография и възраст

Джесика Гадсдън е роден в Южна Каролина, САЩ, на 29 ноември 1981 г . Тя е 40 годишен от 2021 г. Джесика е донякъде частна, въпреки че е известно, че е добре образован човек с три степени, бакалавър по журналистика и масова комуникация от Университета на Южна Каролина-Колумбия, следдипломна магистърска степен по бизнес администрация от Webster Университет и накрая диплома по биология, завършване.

Джесика Гадсдън със съпруга си (Източник: Instagram)Как Джесика Гадсдън преследва кариерата си? Професионален живот

Джесика Гадсдън използва силата на многобройните си квалификации, за да стане фитнес инструктор и личен треньор, треньор по бодибилдинг, кръгова тренировка, гимнастика и пилатес от 2012 г., но сертификатът й изглежда е изтекъл.

Социална медия

Джесика Гадсдън изглежда не е активна в социалните медии, въпреки че бившият й профил във Facebook може да бъде намерен на личната й страница в NETA, въпреки че връзката сега не води никъде. Тя също така няма акаунт в Instagram или Twitter, вероятно за да защити поверителността на нея и съпруга си, Charlamagne Tha God - той често заявява, че няма да разкрива подробности за семейния си живот в социалните медии.

Любовна история с Шарламан

Джесика Гадсдън се запознава с Шарламан Тха Бог в гимназията и се съобщава, че са се срещали и след това са живели заедно в продължение на години, преди да се оженят през 2014 г. – Шарламан Тха Бог по-късно призна, че са се оженили едва след като по-голямата им дъщеря попита защо имат различни фамилни имена: „Трябва да демонстрирате любов към вашите деца. Това беше една от причините да се оженя. Познавам майката на децата си откакто бяхме в гимназията. Когато седемгодишната ви дъщеря се чуди защо вие и мама нямате едно фамилно име, това ви засяга като мъж. „Е, защо да не го направим?“ разсъждавах. Какво ми пречи да направя следващата стъпка? попита Шарламан Бог в едно от интервютата си.

Като тийнейджър Шарламан Та Бог, роден като Ленард Маккелви, беше корав човек. Той има проблеми с продажбата на наркотици и е арестуван два пъти за притежание на кокаин и марихуана, въпреки че е само три години по-възрастен от Джесика (Шарламан е роден на 29 юни 1978 г.). (с намерение за разпространение). Дори баща му, Лари Томас Маккелви, признава, че е било предизвикателство да го върне на пистата: „Трябваше да го разбия с главата надолу много пъти, за да го върна на пистата.“ Той се забърка с грешната тълпа и направи някои луди неща“, каза г-н Маккелви в интервю за New York Times.

Повече за връзката

„Бях на задната седалка на кола, когато се случи стрелба, така че всички отидохме в затвора за това“, казва Шарламан пред The ​​New York Times. Charlamagne Tha God остана в затвора 41 дни, преди да се свърже с майка си, която плати гаранцията му. Той се обади на жена ми и я помоли да го измъкне, каза г-н Маккелви. Казах, че е достатъчно и му дадох още един шанс.

Шарламан се записва във вечерно училище и получава стаж по радиото. През 2005 г. Уенди Уилямс, радиоводеща от Ню Джърси, го кани да бъде водещ на нейното шоу. Джесика беше до Шарламан, когато той беше съкратен през 2008 г.

През 2010 г. Шарламан се появява в радио шоу с Ед Любовник. Животът им се промени след тази година. Джесика роди първото дете на Шарламан и Джесика. Двамата се женят през 2014 г. и имат 6-годишна дъщеря.

Charlamagne Tha God стана известен с това, че задаваше на знаменитостите трудни, дори груби въпроси, за да ги отблъсне. Неговото вирусно интервю с Кание Уест го направи известен. Шарламан е един от водещите на The Breakfast Club в сутрешното шоу на 105.1 FM.

Нетната стойност на Джесика Гадсдън 2022 г

Богатството на Джесика Гадсдън е толкова внимателно пазено, колкото и други аспекти от нейния живот, но авторитетни източници изчисляват, че тя има нетна стойност от близо 1 милион долара към октомври 2022 г. Нетната стойност на Charlamagne Tha God се оценява на над 10 милиона долара.

Факти

  1. Щастливият й цвят е кафяв.
  2. Тя обича бургери.
  3. Тя прекарва време в социалните медии.

Популярни Публикации