Джесика Джейн- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Джесика Джейн е индонезийска дигитална медийна личност, създател на съдържание, YouTuber и звезда на социалните медии от Джакарта, Индонезия. Тя е една от най-следваните и абонирани хора в Индонезия. Знайте всичко за Джесика Джейн- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно истинско име Джесика Джейн.
Дата на раждане 20 август 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22 години.
Място на раждане Джакарта, Индонезия.
Живея в момента Джакарта, Индонезия.
Етническа принадлежност Китайски.
Националност индонезийски.
Професия Създател на съдържание, YouTuber, звезда на TikTok и личност в социалните медии.
Нетна стойност милиона – милиона USD.
образование Завършил гимназия.
Цвят на косата черен.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Религия християнството.
Зодия Лео.
Алма матер Името не е известно.
Семейно положение Неомъжена.
гадже Ерико Лим (бивш).
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми – 45 кг

Възраст и ранен живот на Джесика Джейн

Тя е родена в Джакарта, Индонезия през 1999 г. Джесика Джейн ще бъде на 22 години през 2021 г. След като проучих астрологичния уебсайт, открих, че тя е родена под слънчевия знак Лъв, който е един от силните огнени знаци. Въпреки това тя прекарва по-голямата част от детството си в Джакарта и дори завършва образованието си в частно училище в родния си град.

Височина и тегло на Джесика Джейн

Тя е висока 5 фута 2 инча и има дребна фигура (158 см). Тя тежи около 45 килограма. Що се отнася до начина й на живот, тя поддържа здравето си, като ходи на фитнес поне 5 дни в седмицата.  Джесика Джейн

Джесика Джейн (Източник: Google)

Нетната стойност на Джесика Джейн през 2022 г

Колко е нетната стойност на Джесика Джейн? Нетното състояние на Джесика Джейн се оценява на между 12 милиона и 15 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Кариерата й в YouTube започва на 13 април 2018 г. с първия й видеоклип, „Лесен урок за корейски грим“. В рамките на няколко седмици след пускането му той е събрал над 598 000 гледания. Тя публикува видеоклипове като козметични инструкции, mukbangs, предизвикателства с вирусни игри и т.н. в ранните дни на кариерата си в дигиталните медии. Джесика постепенно започна да записва влогове от различните си екскурзии, които привлякоха голям брой зрители от цял ​​свят.

Тя също така споделя материали за игри, ASMR видеоклипове, видеоклипове с въпроси и отговори, лични неща от ежедневието и много други. Най-популярният видеоклип в нейния канал е „MAKAN BAKSO LAVA 35KG FT. „ДЖЕС. NO LIMIT!“, в който тя участва с брат си. Беше пуснат в канала на 23 май 2021 г. и получи над 21 милиона гледания за няколко дни.

Джесика Джейн Гадже и срещи

Кое е гаджето на Джесика Джейн? Тя има почитатели от цял ​​свят, които искат да знаят за текущото й състояние на връзката. Преди това тя имаше връзка с любовника си, колегата от YouTuber Ерико Лим (р. август 1993 г.). Те обаче се разделят, когато Джейн разкрива изневярата му. Според съобщенията Лим е имал таен романс с Листи Чан (геймър и YouTuber). Джесика разкри и причината за раздялата им в профила си в Instagram. В момента живее сама и се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации