Джесика Дароу- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, височина, етническа принадлежност

Джесика Дароу е известна кубинско-американска актриса, модел, изпълнител на глас зад кадър, инфлуенсър в социалните медии, телевизионна личност и бизнесдама от Маями, Флорида. Като професионален гласов артист тя е добре позната в света на развлеченията. Джесика даде гласа на редица добре познати анимационни герои, независимо дали във филми или видео игри. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Джесика Дароу, Височина на Джесика Дароу, Нетна стойност на Джесика Дароу, Гадже на Джесика Дароу, Брак на Джесика Дароу, и още

Бързи факти

Пълно истинско име Джесика Тейлър Дароу.
Сценично име Джесика Дароу.
Псевдоним Джес.
Дата на раждане 7 януари 1995 г. (събота).
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Маями, Флорида, Съединени щати.
Сегашен адрес Бруклин, Ню Йорк, Съединени щати.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, изпълнител на гласове, влиятелен човек в социалните медии, певица и предприемач.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Националност кубинско-американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Козирог.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Театър Шекспир Глоуб.
Университет Рутгерс.
Училище Мейсън Грос.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″.
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг .

Възраст и ранен живот на Джесика Дароу

Джесика Дароу е роден в Панипат, Харяна на 24 декември 1997 г . Тя е на 23 години към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Тя е израснала във Франция, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин Джесика Дароу е френска гражданка. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. Що се отнася до нейните образователни подробности, Джесика Дароу е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Джесика Дароу

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джесика Дароу е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Джесика Дароу

Джесика Дароу

Нетна стойност на Джесика Дароу

Колко е нетната стойност на Джесика Дароу? Тази прекрасна жена печели солидно от работата си с глас зад кадър. Към 2022 г. нетната стойност на Джесика се оценява на между и милиона USD (приблизително). Според сметки тя получава пари и от певческите си начинания.

кариера

Кариерата на Джесика Дароу започва като озвучител. Тя се появява и в редица театрални постановки. Освен това, Джесика се издига до известност в бизнеса като изпълнител на глас зад кадър. Нека ви кажа, че първият гласов концерт на Джесика беше за видеоиграта Grand Theft Auto V, в която тя играеше Мими. След това тя даде гласа си на редица анимирани герои. Джесика също предостави гласа на Луиза Мадригал във филма на Encanto. Не само това, но тя също се появи в редица телевизионни сериали.

Феновете харесват ролята й на Тейлър Рийз в телевизионния минисериал Following Hannah Stone. Не само това, но Джесика изигра Сара в Празника на седемте риби. Нека ви информирам, че Darrow е превъзходен вокалист, който изпя Surface Pressure в Encanto.

Джесика Дароу Гадже и срещи

С кого се среща Джесика Дароу? Джесика Тейлър Дароу в момента е необвързана (от 2021 г.). Въпреки това няма достъп до информация за романтичния интерес на Джесика. Нейните последователи също са нетърпеливи да научат повече за нейния спътник. Въз основа на нейната страница в Instagram Джесика изглежда обича да прекарва време с приятелите си. Тя обича да споделя усилията си с глас зад кадър с приятелите си в своя Instagram. Виктория Педрети, американска актриса, е близка приятелка на Дароу.

Популярни Публикации