Джесика Братич Джонсън - Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Джесика Братич е австралийска бизнесдама и бивша каратистка. Джесика Братич е добре позната в Австралия като съпруга на бързия боулинг Мичъл Джонсън. Знайте всичко за Биография на Джесика Братич Джонсън, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Джесика Братич Джонсън
Дата на раждане: 21 декември 1981 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Спортист
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 6 май 2021 г
Съпруг Мичъл Джонсън
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-28-36
Родно място Пърт
Националност австралийски
образование Sacred Heart College в Соренто
баща Бранко Братич
Майка Nives Bratich
Братя и сестри Браян Братич
деца Рубика Ан Джонсън, Лео Макс Джонсън

Биография на Джесика Братич Джонсън

Джесика Братич е 39-годишен предприемач и бивш каратист. Тя е родена в Пърт, Австралия на 21 декември 1981 г. Стрелец е нейният зодиакален знак. По отношение на семейния й произход, тя е родена на Бранко Братич и Нивес Братич. Тя е отгледана в същото домакинство като брат си Браян Братич.

Освен това, що се отнася до нейната образователна история, тя получава бакалавърска степен по масова комуникация. По същия начин тя завършва образованието си в Sacred Heart College в Соренто, Западна Австралия.Височина и тегло

Джесика Братич Джонсън поддържа изключително добре поддържана физика като бивш спортист. тя е висока 5 фута и 9 инча. По същия начин тя тежи 60 кг. Тя се придържа религиозно към своята диета и фитнес, за да поддържа тялото си в добра форма. Всъщност измерванията на телесната й фигура са 34-28-36 инча (гърди-талия-ханш). Освен това тя носи обувки номер 7. Тя изглежда доста красива със сивите си очи и черна коса.

Професионален живот на Джесика Братич Джонсън

Преминаване към Джесика Братич Джонсън професионална кариера, тя е бивш състезател по карате. Участвала е в различни национални и международни конкурси. Освен това тя успя да спечели бронзов медал за страната си на Световното първенство по карате през 2006 г. Тя прекара почти десетилетие като инструктор по карате в училището по ММА на баща си. По същия начин тя основава своя собствена марка JESSICA BRITISH, която е специализирана в модни аксесоари и чанти.

По същия начин, когато става въпрос за кариерата на съпруга й, Мичъл Джонсън е бивша австралийска състезателка по крикет. Мичъл е добре известен със своята светкавична бързина на боулинг. Мичъл дебютира в националния отбор през 2007 г. и се пенсионира след невероятни осем години в клуба. Мичел се пенсионира през 2015 г.

Нетното състояние на Джесика Братич Джонсън през 2022 г

Джесика Братич Джонсън е натрупала значително състояние от спортната си кариера и бизнес. Тя обаче все още не е публикувала годишните си приходи и разходи. Според много сайтове, Нетното състояние на Джесика Братич Джонсън се оценява на приблизително 4 милиона долара към октомври 2022 г.

Джесика Братич Джонсън Съпруг, брак, деца

От гледна точка на Джесика Братич Джонсън статус на връзка, тя се омъжи за бившия играч на крикет Мичъл Джонсън. Тя и Мичъл бяха заедно дълго време, преди да се оженят. Тя и Мичъл размениха обети на 6 май 2011 г. в югозападната част на Западна Австралия.

В момента Джесика и Мичъл са родители на две деца. През 2012 г. двойката посрещна дъщеря си Рубика Ан Джонсън. По същия начин двойката приветства Лео Макс Джонсън в света през 2016 г. Семейството й със сигурност има щастлив живот, както се вижда от дръжките й в социалната мрежа.

Популярни Публикации