Джесика Авадис- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Джесика Авадис е Instagram знаменитост от Съединените щати. Джесика Ауадис също е добре известна като братовчедка на Брандън и Браян Ауадис, които също са успешни YouTubers и знаменитости в социалните медии сами по себе си. Научете всичко за Дж essica Awadis- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Джесика Авадис
Дата на раждане: 28 април 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Звезда в Instagram
Държава: елен
Семейно положение: женен
Нетна стойност 0k- милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Сан Диего, Калифорния
Националност американски
Братя и сестри Братовчеди (Брандън и Браян Авадис)

Биография на Джесика Авадис

Джесика Авадис е родена на 28 април 1995 г. Тя не е разкрила много информация относно семейната си история. Това означава, че няма налична информация за нейните родители или братя и сестри. Освен това нейни братовчеди са популярни Youtubers Brandon и Brian Awadis, известен още като FaZe Rug. В резултат на това тя често се появява на страниците на своите роднини в социалните медии.

Освен това тя не е разкрила много информация за образованието си. Като се има предвид нейната възраст, тя може да бъде записана в университет, освен ако не е избрала да изостави обучението си, за да се съсредоточи върху работата си, или може да е завършила образователния си път.Освен това тя е американска гражданка с неопределено етническо наследство. Освен това тя, подобно на братовчедите си, живее в Сан Диего, Калифорния, Съединените американски щати.

Височина и тегло на Джесика Авадис

Тя не беше разкрила телесните си мерки. Нейният ръст, тегло, размери гръден кош-талия-ханш и размери гръден кош-талия-ханш не са известни. По същия начин нейните размери на рокля и обувки не са налични. Въпреки това тя има кафяви очи и коса, които си подхождат. Въпреки това, тя често боядисва косата си в различни цветове, включително синьо, русо и розово.

кариера

Джесика е добре позната знаменитост в Instagram. В официалния си акаунт в Instagram тя е натрупала над 418 000 последователи. Тя направи първата си публикация в Instagram на 6 май 2016 г. Това беше снимка на нея и нейния братовчед Youtuber Брайън, известен още като FaZe Rug, със съобщение как ставаш по-висок от мен. Какво по дяволите е това?!?!? Към април 2020 г. тя е споделила общо 49 публикации оттогава.

Тя публикува предимно публикации за грим и изображения от ежедневието си. Тя се присъедини към YouTube на 7 май 2016 г., въпреки че каналът й в момента няма видеоклипове. На 27 ноември 2018 г. друг канал със същото име и профилно изображение, но с 1,1 хиляди последователи, пусна четири видеоклипа.

Видеоклиповете са озаглавени Keeping Up With The Awadis Ep 1 Q&A, Ghost Pepper Challenge с ShermanTheVerman (3403 показвания), Bean Boozled Challenge с ChandlerAlexis! (1024 показвания) и Рутинна грижа за кожата (предразположена към акне) (1904 показвания). Първото видео в този канал е създадено в сътрудничество с Kaelyn.

Освен това тя споменава в своята биография в Instagram, че е съосновател на Revive Realty SD. Това е компания за услуги за недвижими имоти в Сан Диего, свързана с eXp Realty. Според официалното му име в Instagram, част от приходите му са дарени за благотворителност. Освен тях, тя често се появява в Youtube акаунтите на своите братовчеди. Брандън и Брайън Ауадис, двама известни YouTubers, са нейни братовчеди.

Нетна стойност на Джесика Авадис през 2022 г

Нетното състояние на Джесика Авадис се оценява на между 200 000 и 2 милиона долара към 2022 г. Нейният основен източник на приходи идва от социалните медии и съоснованата от нея фирма за услуги в областта на недвижимите имоти.

Джесика Авадис Съпруг и брак

На 8 юни 2020 г. тя сподели снимка, която изглежда е тяхна. Те изглеждат доста очарователни заедно. Джесика публикува няколко снимки в профила си в Instagram с любимия си. Той е красив мъж с брада, което допринася за неговата красота.

Освен това тя не е разкрила никакви подробности за любовния или личния си живот. Тя ефективно избягва спорове, спорове и спекулации, които могат да застрашат нейната работа и личен живот. Освен това младата изгряваща звезда в момента може би е по-загрижена за напредъка в професията си, отколкото за скандално поведение.

Популярни Публикации