Джеси Уилямс- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Джеси Уилямс получава името Джеси Уесли Уилямс, когато се ражда. Джеси Уилямс е модел, актьор и активист от Съединените щати. Известен е и с ролите си на д-р Джаксън Ейвъри в „Анатомията на Грей“ и Ерик Медина в телевизионния сериал „Отвъд пропастта“. Той също е директор на The Advancement Project, мозъчен тръст за граждански права и организация за застъпничество.

Бързи факти

Пълно име: Джеси Уилямс
Дата на раждане: 05 август 1981 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, модел, активист
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Дата на сключване на брак: 1 септември 2012 г
Запознанства Тейлър Пейдж
Разделям Минка Кели
Развод Арин Дрейк-Лий
Нетна стойност 12 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Религия християнството
образование Университет Темпъл
баща Реджиналд Уилямс
Майка Джохана Чейс
Братя и сестри Кори и Мат
деца Син: Масео и дъщеря: Сейди

Биография на Джеси Уилямс

Джеси Уилямс е роден в САЩ на 5 август 1981 г. в Чикаго, Илинойс. През 2020 г. той ще бъде на 39 години. По същия начин Лъвът е неговата зодия. Той е бивш гимназиален учител и активист, който сега работи като актьор и режисьор. Бащата Йохана Чейс и майка му Реджиналд Уилямс също са негови родители. Майка му е шведка, а баща му е афроамериканец, роден в Джорджия.

Той има двама братя, Койре и Мат Уилямс, и произхожда от многорасово семейство. И двамата му братя са талантливи художници, които могат да рисуват, проектират и правят всичко друго, свързано с визуалните изкуства.Джеси Уилям получава ранното си образование в училището Моузес Браун в Роуд Айлънд, където завършва през 1998 г. Той продължава в университета Темпъл, където получава двойна специалност по филмови и медийни изкуства, както и афроамерикански изследвания. Той отиде да работи за системата на държавните училища във Филаделфия, след като завърши дипломите си. Той прекарва шест години като преподавател по английски, африканистика и американистика в гимназия там.

  Възраст на Джеси Уилямс

Джеси Уилямс

Височина и тегло на Джеси Уилямс

Той е великолепна американска телевизионна личност, която е висока 6 фута 1 инч и има добре оформено тяло. Теглото му е 77 килограма. Косата му е руса, очите му са сини, а номерът на обувките му е 11 според американските норми. Лъвът е неговата зодия.

кариера

Джеси Уилямс позира за Lane Bryant, L. L. Bean, Tommy Hilfiger и Kenneth Cole Productions, наред с други. Започва да учи актьорско майсторство през 2005 г. и е избран за един от 14 актьори, които ще участват в New York Actors Showcase. Домакин на събитието беше телевизия ABC. На прослушването той беше избран от над 800 души.

От 2006 г. се появява и в редица телевизионни предавания, филми и театрални представления. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 е първият му филм. През 2009 г. той е избран за ролята на Джаксън Ейвъри в Grey's Anatomy на ABC, а също така играе Kwame в Law & Order: Special Victims Unit. Той също така се появи в два епизода на гръцкия телевизионен сериал. По-късно той имаше повтаряща се роля в телевизионната драма Beyond the Break.

Той също така работи върху сценични продукции като „The Sandbox“ и „The American Dream“ в театър Cherry Lane в Ню Йорк. Извън Бродуей той играе главната роля в „Стъклената менажерия“.

В допълнение, той прави своя актьорски дебют през 2008 г. и получава първата си голяма роля като Холдън МакКрий във филма на ужасите The Cabin in the Woods през следващата година. След това се появява във филма Brooklyn’s Finest. Парите също бяха филм, в който се появи големият актьор.

През 2019 г. той изигра директора в Selah and the Spades, Айзък Айк Сингър в Jacob’s Ladder и Тод Уокли в Random Acts of Violence. Той обаче играе героя на Кадим в телевизионната драма Power. Освен това той изигра д-р Джаксън Ейвъри в Station 19 през 2020 г. и Джо Райън в Little Fires Everywhere (минисериал) като повтарящ се герой.

Уилямс също беше модел на Лейн Брайънт за кратко през 2012 г. Той също така току-що се появи в Tell Me You Love Me на Деми Ловато. Той също така се появява в епизодични роли в музикалните видеоклипове за Руска рулетка и Fall In Love. Той също така е автор на мнение за CNN през 2013 г., което оценява филма Django Unchained. Stay Woke: The Black Lives Matter Movement, документален филм, който той продуцира през май 2016 г., беше пуснат. В играта Detroit: Become Human той също участва в гласовата актьорска игра и улавянето на движение на Markus.

Като Маркъс, той успява в технологиите, противопоставя се на систематичния расизъм и води революция на Android във видеоигрите.

Джеси Уилямс е един от членовете на борда на директорите на The Advancement Project. Това е мозъчен тръст и организация за защита на гражданските права. Question Bridge: Black Males също е изпълнителен продуцент от него. Това също е сложно медийно усилие. Той е американски актьор и модел, който е допринесъл за CNN и The Huffington Post със статии и блогове. Уилямс направи изявление за полицейската бруталност и расовата несправедливост на наградите BET през 2016 г., където също получи награда, за полицейската бруталност и расовата несправедливост.

Джеси Уилямс Нетна стойност

Джеси Уилямс се появява в редица реклами и филми. Очаква се нетната му стойност да бъде 12 милиона долара до 2020 г.

  Джеси Уилямс нетна стойност

Джеси Уилямс

Приятелка на Джеси Уилямс, запознанства

Тейлър Пейдж и Джеси в момента са в романтична връзка. Тя е американска актриса, която е най-известна с ролята си в сериала на VH1 Hit the Floor. Преди това Джеси беше женен за Арин Дрейк-Лий, за която се жени от 2012 до 2017 г. Масео Уилямс и Сади Уилямс бяха имената на двете деца на двойката по това време.

Той е участвал в няколко други съдружия освен тях. От 2018 г. до 2019 г. той излизаше с Тейлър Рукс, Минка Кели от 2017 г. до 2018 г. и Джерика Хинтън.

Популярни Публикации