Джеси Уелънс- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Джеси Уелънс е добре известен създател на съдържание в YouTube, чийто канал PrankvsPrank е преименуван на Jesse и включва видеоклипове, на които той прави шеги с други. Джеси Уелънс също натрупа значителна база от последователи в Instagram, като има над 1,8 милиона последователи.

Бързи факти

Пълно име: Джеси Уелънс
Дата на раждане: 25 септември 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Тони Джанае
Нетна стойност 3,4 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Филаделфия, Пенсилвания
Националност американски
Братя и сестри (Две) Кандис Стюарт

Биография на Джеси Уелънс

Джеси Уелънс е мъж на 38 години. Той е роден на 25 септември 1982 г. под астрологичния знак Везни във Филаделфия, Пенсилвания. Той също има сестра и брат. Кандис Стюарт е името на сестра му. Майка му вече не е сред нас. Що се отнася до националността му, Джеси е американец. Джеси Майкъл Уелънс е пълното му име. Освен това, той често споделя снимка на баща си с дръжката си в социалните медии.

Височина и тегло на Джеси Уелънс

Джеси Уелънс е висок 5 фута 10 (177,8 см) и тежи приблизително 75 кг. Освен това, другите телесни статистики на Джеси не са достъпни в интернет. Очите му са тъмнокафяви, а косата също толкова тъмнокафява.  Джеси Уелънс

Джеси Уелънс (Източник: Pinterest)

кариера

Джеси Уелънс е знаменитост със забележително съдържание в YouTube, която стана известна в YouTube канала Джеси. Преди това каналът беше известен като PrankvsPrank или PvP. На 10 ноември 2009 г. той стартира този канал с тогавашната си приятелка Дженифър Джийна Смит. Шеги, каскади, приключения, музикални видеоклипове, мода, пътувания и филантропия са включени в канала.

Те започнаха да си правят шеги един с друг през 2007 г. и да публикуват записи на шеги в уебсайтове, като в крайна сметка стартираха канал в YouTube. По същия начин той засне как Джен се опитва да предизвика предизвикателството с канела и публикува видео в интернет, с което постави началото на серийната шега и публикуването на видео. Видеоклиповете показват как се подготвят да се шегуват един с друг и записват реакциите си.

Джеси и Джен участваха като спартанския крал Леонидас I и кралица Горго в уеб сериала Epic Rap Battles of History сезон 2, епизод 2, Master Chief vs. Leonidas, през 2012 г. PrankvsPrank Най-добрите шегаджии на YouTube бяха изброени от USA Today на 1 април 2013 г. .

На 25 септември 2013 г. той (като Chip Chocolate) публикува Cookie Dance, рап сингъл, в iTunes. Песента, представена от Les Professionnels, достигна #68 в UK Singles Chart.

Повече за кариерата

Към септември 2020 г. каналът има повече от 2,14 милиарда гледания на видеоклипове и повече от 10,6 милиона членове. След като двойката се раздели през май 2016 г., Wellens стана единственият потребител на канала.

GIRLFRIEND CAught Cheating Prank – PRANKVSPRANK и HOT PEPPER EXTRACT PRANK са два от най-популярните видеоклипове в канала. Тези видеоклипове са получени

51 милиона и 44 милиона показвания, съответно.

Освен това дуото имаше акаунт в YouTube за влогове, наречен BFvsGF, който оттогава беше преместен в соловия канал на бившата му приятелка Джийна, Джен Смит. Те публикуваха всеки ден филми за живота си в BFvsGF. С видеото Fruit Assassin те дебютираха с героя Chip Chocolate.

Те обявиха в канала си за влогове в края на май 2016 г., че прекратяват връзката си. През август тази година той публикува видео, в което описва причините за раздялата им и какво ги е предизвикало.

Джеси Уелънс Нетна стойност

Джеси Уелънс е известен YouTuber, който управлява популярните канали PrankvsPrank и BFvsGF заедно с бившата си приятелка. В резултат на това нетната му стойност се очаква да бъде 3,4 милиона долара към септември 2020 г. Джеси води луксозен начин на живот благодарение на богатството, което е натрупал в резултат на славата си в социалните медии.

Приятелка на Джеси Уелънс, запознанства

Относно Състояние на връзката на Джеси Уелънс , той вече не е женен и наскоро приключи романса си с Tawny Janae. Tawny Janae започна да се появява в своите истории в Instagram през декември 2018 г. Феновете предположиха, че двойката се среща. Във видео, озаглавено My Girlfriend Meets My Dad, той разкри новата си връзка в края на януари. Те обаче вече не поддържат връзка. Джеси обяви раздялата им във видеоклип в YouTube, озаглавен „Разглеждане на слуховете… Ние се разделихме“:(.

Джеси и Джийна, двойка от Филаделфия, започнаха да се срещат през 2005 г. Дуото създаде и свой акаунт в YouTube, който им помогна да получат признание в света на YouTube с милиони абонати. По време на романса си, двойката пусна втори канал, за да вложи ежедневието си. През 2016 г. двойката обяви края на 10-годишната си връзка в опустошително видео, публикувано в YouTube.

Във видеото, което беше публикувано през май 2016 г., те твърдят, че връзката им е станала отровна в резултат на непрекъснатите снимки, които са правили. Те започнаха да правят ежедневни влогове през 2010 г. Той беше свързан с множество модели в Instagram малко след публикуването на видеото, след като се премести от Филаделфия в Ню Йорк. Според Hollywood Life той може да е изневерявал на Смит преди разводът да бъде финализиран.

Той се премести от Ню Йорк през 2017 г. и оттогава живее във Венис Бийч, Калифорния. След прекратяването на партньорството им и двамата са възприели по-нестабилен график за качване.

Популярни Публикации