Джеси Мей Ли- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Джеси Мей Ли е добре известна актриса в Обединеното кралство. Джеси Мей Ли стана известна през 2019 г., когато бе избрана за ролята на Клаудия Касуел във „Всичко за Ева“. По същия начин тя ще повтори ролята си на Лара Чунг в предстоящия филм Last Night in Soho през 2021 г. Научете всичко за Биография на Джеси Мей Ли, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Джеси Мей Ли
Дата на раждане: 27 август 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Държава: Англия
Височина: 5 фута 1 инча (1,55 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион- милиона
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Брайтън, Източен Съсекс
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
образование Колеж Рейгейт
баща Арт Ли
Братя и сестри един

Биография на Джеси Мей Ли

Джеси Мей Ли , известна също като Джесика Мей Ли, е родена в Брайтън, Източен Съсекс, Англия на 27 август 1995 г. Редхил, в английския окръг Съри, е мястото, където е родена. Тя е от английска националност и произхожда от смесен расов произход от британски и азиатски предци. През 2020 г. тя ще навърши 25. Нейната зодия е Дева и е християнка. Тя е родена от майка англичанка и баща китаец Арт Ли. Освен това тя има по-голям брат на име Том Ли.

Джеси посещава Reigate College, преди да се запише в университета, за да учи езици. След това тя наведе глава. Тя се присъединява към Националния младежки театър през 2015 г. и посещава Identity School of Acting от 2016 до 2017 г.Височина и тегло

Джеси Мей Ли е красива актриса с примамлива усмивка и прекрасно лице. Тя стои на 5 фута 1 инч, което е идеалната височина за нея. 53 кг е идеалното й тегло. Косата й е също толкова тъмна, както и почти черните й очи. Очите й бяха малки и тъмни, с изпъкнали скули. Тя притежаваше голямо лице с увиснали вежди. Освен това другите й телесни мерки не са ясни в момента. Като цяло тя има стройна фигура и балансирана фигура.

кариера

Джеси направи своя сценичен дебют като Клаудия Касуел във All About Eve в Noel Coward Theatre през февруари 2019 г., заедно с прочутата актриса Джилиан Андерсън. През 2018 г. тя се появява в поддържаща роля в Заедно, те пушат и непознати. През 2019 г. тя участва като Кристина Джоко в Locked Up Abroad и като Киера в Travelooper. След това тя ще изиграе Лара Чънг в предстоящия психологически трилър на Едгар Райт Last Night in Soho.

По подобен начин през октомври 2019 г. беше обявено, че тя ще играе ролята на Алина Старков в предстоящия сериал на Netflix Shadow and Bone, базиран на фентъзи романа Shadow and Bone и Six of Crows. Освен това тя ще участва в късометражния филм Pork Scratchings като Ерика. Тя беше включена и в музикалния видеоклип на Uri Sade за 2018 г. за A Thousand Ringing Bells и музикалния видеоклип на Джеймс Хъмфрис за 2021 г. за Three Weeks.

Нетната стойност на Джеси Мей Ли през 2022 г

Джеси Мей Ли е известна актриса, участвала в няколко игрални филма и телевизионни сериали. С по същия начин нейното предполагаемо нетно състояние за октомври 2022 г. е между 1 и 5 милиона долара. През 2020 г. нетната й стойност се оценява на 150 хиляди долара. Въпреки че нейната конкретна заплата не е оповестена, сред поддръжниците й няма съмнение, че тя изкарва комфортен живот от професията си. Основният й източник на доходи идва от актьорската й кариера. Сега тя води завиден начин на живот.

Джеси Мей Ли Гадже и запознанства

Джеси Мей Ли никога не е имал връзка и няма желание да започва. В момента не излиза с никого и няма гадже. В резултат на това се смята, че в момента тя не е омъжена. Все още няма съобщения за нейни връзки или извънбрачни срещи. Нейната сексуална ориентация е на хетеросексуална жена.

Популярни Публикации