Джеси Айзенберг- Биография, Нетна стойност, Височина, Приятелка, Кариера

Джеси Айзенберг е американски актьор, писател и драматург, който работи в развлекателната индустрия от 1996 г. Започва да играе в училищни пиеси и в детския театър, докато е в началното училище. По същия начин той ме увери, че играта му е последователна.

През 1996 г. започва професионалната си кариера на 16, като се появява в пиесата „Лято и дим“ извън Бродуей. Джеси е добре известен с ролята си на Марк Зукърбърг във филма „Социалната мрежа“. Той също така печели няколко награди за своите актьорска работа в множество филми и телевизионни предавания.

Освен че изпълнява, той е и публикуван автор, като е написал и публикувал няколко книги и пиеси. Първият му роман, озаглавен „Bream Makes Me Hiccups: And Other Stories“, беше публикуван през септември 2015 г.Бързи факти

Истинско име Джеси Айзенберг
Псевдоним Джеси
Известен като актьор
Възраст 37 години
рожден ден 15 октомври 1983 г
Родно място Куинс, Ню Йорк, Съединени американски щати
Знак за раждане паунд звезда
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия юдаизъм
Височина прибл. 5 фута 9 инча
Тегло прибл. 72 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса 32 С
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца Един син - Банер Айзенберг
Съпруг Ана Страут (2017-настояще)
Нетна стойност 10 милиона долара
Любими храни N/A
Марки N/A

Възраст на Джеси Айзенберг, биография, Wiki

Джеси Адам Айзенберг е роден в еврейско семейство на 15 октомври 1983 г. в Куинс, Ню Йорк . Родителите му са Бари Айзенберг и Ейми Фишман. Бащата на Адам започва кариерата си като таксиметров шофьор и става преподавател по социология. По същия начин майка му е била клоун на детско парти и сега е инструктор, който преподава междукултурно съзнание в болници. Той израства с двете си майки, актрисите Хали Айзенберг и Кери Леа. Освен това той е на 37 години и е зодия Везни.

  Биография на Джеси Айзенберг

Джеси Айзенберг Националност, височина, тегло

Колко висок е Джеси Айзенберг? Той е от американска националност и бял произход. Теологичните му вярвания са насочени към юдаизма. Освен това, той е висок 5 фута и 9 инча (175 см/1,75 м) и тежи около 72 килограма (159 фунта). Има атрактивна форма на тялото с къдрава коса. Освен това има наситена кафява коса и сини очи.

  Инфографика за биография на Джеси Айзенберг

Биография на Джеси Айзенберг

Джеси Айзенберг Ранен живот и образование

Джеси Айзенберг завършва образование в множество училища, включително Frost Academy, Hammarskjold Middle School, Churchill Junior High School и East Brunswick High School. Учи в гимназията за сценични изкуства за висшето си образование. По същия начин той влезе в The New Academy, където специализира антропология. Неговото водещо е Либерални изкуства с демокрация, а вторият му е Културен плурализъм.

Нетната стойност на Джеси Айзенберг

Колко е нетната стойност на Джеси Айзенберг? Той е страхотен изпълнител, който е спечелил много пари чрез професионалната си работа. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Джеси Айзенберг се оценява на 10 милиона долара.

Постижения на Джеси Айзенберг

Актьорските способности на Джеси Айзенберг му донесоха няколко номинации и отличия. Той беше номиниран за много награди за изпълнението си във филма „Социалната мрежа“, включително награда на Академията, награда BAFA, награда SAG, награда Златен глобус и няколко награди на критиците. Освен това той спечели филмовия фестивал в Сан Диего през 2002 г. за филма си RfilmDodger. По същия начин той получи наградата на Националното дружество на филмовите критици през 2011 г. за същия филм.

Популярни Публикации